2777
2789

روز چرا نمیره؟ 

من باشم بهش شک میکنم و حتما برخورد میکنم

ضمنا شب ها اسنپ خیلی خطرناک میشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز چرا نمیره؟  من باشم بهش شک میکنم و حتما برخورد میکنم ضمنا شب ها اسنپ خیلی خطرناک میشه

میخواستم بگم ولی ترسیدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
روز چرا نمیره؟  من باشم بهش شک میکنم و حتما برخورد میکنم ضمنا شب ها اسنپ خیلی خطرناک میشه

روزا میاد میخوابه دوباره غروب که میشه شب میره ...منم بهش خیلی شک میکنم سابقه خیانتم داره یعنی بهش ذره ای اعتماد ندارم همش سر این جوری سرکار رفتنش بحثمون میشه

ومنی ک بخاطر حقوق بیشتر سالهاس ک با بچه هام شب تنهاییم البته هفته ای یکی دوبار میاد ولی خب دیگه قوی شدم دزداگه بیاد ازمن میترسه  و فرار برقرار ترجیح میده چون جیغای بنفش میزنم سکته میکنه اقا دزده 🤣

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

احتمالا چون شبا ترافیک کمتره میره ولی مسافرم سختتر گیر میاد 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

روز ترافیکه جاده ها شلوغه عزیز دلم صرف نمیکنه فدات  شم منم شوهرم میره خدارو شکر روز پیش خودمونه ...شوهر خیلیا شب کارند ‌‌‌‌‌...دلش سرد نکن بزار بره کار کنه برای رفاه شما ......تازه شب هم کرایه هاش خیلی بالاست 

روز سر کار می‌ره حتما نیاز مالی خیلی داره؟ شب که مشتری نیست زیاد

منم میگم شب مسافر نیس جز زنای خراب ودزدا آخه کی نصف شب میره جایی 😔😔😔خیلی ناراحتم دوسال ونیمه این حال و روزمه