2777
2789
شوهرم فروشنده خانوم گرفته اصلا واسم قابل هضم نیس رفتم پروفایل دختر رو دیدم اگه با همون تیپ و قیافه پ ...

چ مغازه ای داره؟ خودت چرا نرفتی 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم برای عشقم تنگ شده 🖤 یه ساله فوت کرده🖤

عزیزم خدا بیامرزه روحش شاد برای شما ام صبر آرزو میکنم ، یه سوال داشتم شما حسرت نمیخوری ک مثلا  ای کاش فلان‌کارو باهاش نمیکردم یا ای‌کاش این‌کارو باهاش میکردم ای کاش چنین رفتاری نیکردم

هر ازگاهی میرفتم دوتامونم ته دلمون راضی نبودیم بچمون پیش یکی دیگه باشع و من برم،لباس فروسی داره

حالا هر از گاهی یهویی برو ک دختره هوا برش نداره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
عزیزم خدا بیامرزه روحش شاد برای شما ام صبر آرزو میکنم ، یه سوال داشتم شما حسرت نمیخوری ک مثلا   ...

ممنونم عزیزم🥲

بعضی وقتا میگم کاش حالشو بد نمیکردم کاش بهتر رفتار میکردم😭

کاش باهاش دعوا نمیکردم😭💔

...