2777
2789

بچه ها ما عقدیم شوهرم میگه یکساله عقدیم دیر شده برات عروسی نمیگیرم‌بجاش با وام خودمو خودت وسیله هارو بخر خودم قسطشو میدم بجاش ی مسافرت یک هفته ای بریم خارج

(درحالی که پایان خدمت نداره و میگه به هیچ‌عنوان سرباری نمیره وضعشم خیلی خوبه میگه مبخرم )

گفتم وقتی پایان خدمت نداری وعده دروغین نده

تو سند ازدواجمونم قید شده داماد باید 8تا وسیله خودش جدا بخره بیاره برای عروس

منم گفتم نه این زرنگ بازیه باید عروسی بگیری خودمون خرج واممونو میدیم منت نمیکشیم تو ام وسیله هاتو با پول خودت بخر

بعد گفت منکه پولدارم پشت من نمیتونن بگن نداره عروسی نگرفته این همه داررررررم

گفتم پشت من چی؟؟میگن یا بیوه  یا مطلقس که شوهرش برای عروس 20ساله عروسی نگرفته

گفتم فردا میخوای منت بزاری سرم بگی همه اینا مال منه تو هیچی نداری

خستم کرده با پز دادنش و فخر فروشیش و حس زرنگ بودنش

تازه اخرشم یطوری بهم با تیکه فهموند که ناراحتی میتونی بری

ماه پیشونی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این میخواد از الان خسیس بلزی در بیاره محکم بگو یا عروسی یا من خونت نمیام

واقعا خسبسم هست

هیچ خرجی برام نمیکنه تازه من مهریه ای هم ندارم

که داره بازی در میاره

ماه پیشونی  

چقدر نگاه بالا به پایین داره 

از لحاظ مالی با هم فرق دارین؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

نمون باهاش 

الان یه سریا میگن چرا میگن جدا شو دوران عقد هرکی یه ریزه از بدیهاشو نشون میده لعد عروسی و گذست چند سال اون ریزایی  که تو عقد دیدی ده برابرش رو باید تو زندگی تحمل کنی

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
چقدر نگاه بالا به پایین داره  از لحاظ مالی با هم فرق دارین؟

بله نوشتم

وضعش خوبه و از اول حرف عرپسی نگرفتن و اینا نبوده 

گفته همه چیو عالی هم میگیره

ولی ما نه وضعمون زیاد خوب نیست 

و هنوز بعد یکسال درگیر جهیزیه

ماه پیشونی  

از این دعواهای نزدیک عروسی متنفرم 

کاش اون زمان عقل الانمو داشتمو به زبون میگرفتمش و سیاسیت  بخرج میدادم ودعوا نمی‌کردم و خاطره تلخ بجا نمیزاشتم 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️