2777
2789

بله کریستال هميشه مد وکلاس خاص خودش رو داره

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کریستال هامو یک بار هم استفاده نکردم ولی عاشق سرویس پذیرایی مسی ام رنگ ثابت نانو بگیری دیگ حرف نداره ، برنز شیک هم هست باید بگردی پیدا کنی

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
انقد که تنوع زیاده گیج شدم😅

اره واقعا منم همین مشکل داشتم موقع جهیزیه خریدن 

چند وقت پیش رفته بودم صالح آباد 

هی میگفتم اینو بخرم اونو بخرم 

باز میگفتم که چی بشه دوربرمو پر ظرف کنم 

من شیش سال پیش جهزیه گرفتم واقعا از خریدن بعضی چیزها مثل زودپز مثل ظروف سوفله نمیدونم چند سرویس قابلمه پشیمونم سعی کن چیزای ضروری تر رو بخری در حد یه دست نهایتا دو دست حتما لیست داشته باش الویت بندی کن

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

اره واقعا منم همین مشکل داشتم موقع جهیزیه خریدن  چند وقت پیش رفته بودم صالح آباد  هی میگ ...

سر خرید سوفله خوری دودلم اتفاقا خوشم نمیاد زیاد

میخام با کیفیت و به اندازه بخرم

ولی خب انتخاب خیلی سخته 

سر خرید سوفله خوری دودلم اتفاقا خوشم نمیاد زیاد میخام با کیفیت و به اندازه بخرم ولی خب انتخاب خیلی ...

سوفله به نظرم فقط ماه رمضونا کاربرد داره 

کلا تو این شش سال دو بار استفاده کردم زود پز که همینطور نو نو چون میترسم از زود پز و بلد نیستم اصلا باهاش غذا بپزم 

جهیزیه خریدن همینه باید کفش آهنی بپوشی بیفتی تو بازار من با ابجیم رفتم هم حوصله داره هم سلیقش خوبه 

انشالله به سلامتی خرید کنی و استفاده کنی 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم