2777
2789
عنوان

سه تومن پوله یه مانتو و شلوار دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 142 پست
کدوم شهرین  دیگه انقدم نیست  مگه اینکه مزونی یا مارک باشه  که مارک بیشتر از ایناس& ...

بلوچیم🥺

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم مرسی باباش حالمو گرفت میگ شبیه مکانیکاست اصلا دلم گرف

آخی یاد بابای خودم افتادم هرچی میخریم یه عیبی میذاره روش که ثابت کنه بهمون انداختن به دل نگیر گلم فشار کار و زندگی مردا رو بدخلق کرده اونم یه نوع ابراز محبته 

🌃🏙
بلوچیم🥺

اوه پس لباس محلی خودتونه 

فکر کردم  غیر لباس سنتیه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

بچه ها

شوهرم داره ایراد میگیره 

میگه چرا اینو خریذی 

ب درد نمیخوره 

یعنی از جنس و دوخت کار چیزی نمیگه 

فقط حرف الکی 

پشیمون شدم چرا نشونش دادم 

فکر میکنه مثل خواهرش باید مانتوی بلند بپوشم 

من هنوز مانتو بالای یه تومن تو کتم نمیره همش میگم یه زمانی مانتو صدتومن دویس تومن بود😂😂گرونیه دیگه ان شالله ک جنسش خوبه چون جنس بدرد نخور بیشتر رومخه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
یه تاپیکی گفتم الا لباس خونگی بچه زیر ۴۰۰ ۵۰۰ نیست ینفر بهم حمله کرد چجور شما پولدارید مابااین قیمت ...

دیشب لباس تو خونه گرفتم برا پسرم ۷ سالشه ۶۸۰ تومن خودمم هنگم ولی واقعا قیمتا افتضاح بود

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
آخی یاد بابای خودم افتادم هرچی میخریم یه عیبی میذاره روش که ثابت کنه بهمون انداختن به دل نگیر گلم فش ...

من واقعا اولین باره کفش هرکدوم ۱،۵گرفتم براشون بازکفشه میدونم جنسش خوبه. ولی بیلر لی بی عقلی کردم..طرف خودمون مشتری ثابتشم شلوار کارگو بلوزش و ی کت لی با لچک شد ۱۳۰۰یماه پیش

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
بچه ها شوهرم داره ایراد میگیره  میگه چرا اینو خریذی  ب درد نمیخوره  یعنی از جن ...

ولش کن منم دیشب سه تومن به دو دست لباس بچه دادم زد توی ذوقم. گفت گرون خریدی و بدرد نخور کلا قیمتا وحشتناکه لباس تو خونه برا بچه از ۶۸۰ شروع میشد به بالا

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.