2777
2789

بچه شما دو سالشه اجازه بدید زبان مادریش رو کامل یاد بکیره بعد اینجوری دو تا زبان رو با هم قاطی میکنه

تو بعضی کشورا سن یادگیری زبات دوم بعد از ده دوازده سالگیه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار اول زبان مادری یاد بگیره ، بعد بره مدرسه حروف فارسی یاد بگیره کامل بعدش ، مدرسه پسر من قبل کلاس اول بچه رو فرستادن کلاس زبان ، منم پیگیر شدم بچه مو بفرستم کلاس زبان ، خانمش گفت خوب نیست ، بچه هایی که قبل یادگیری حروف فارسی میرن کلاس انگلیسی خیلی کند یادمیگیرن حروف فارسی رو

کلاس زبان میگن خوب نیست بچه زده میشه 

هرکسی که من میشناسم زبانش خوبه قبل مدرسه کلاس زبان میرفته تو راهنمایی هم اکثرا مدرک زبانشون رو گرفتن هیچی مثل کلاس حضوری نیست تو یه موسسه خوب ثبت نامش کنی باهاش روش های درست کار‌کنن مشکلی پیش نمیاد