2777
2789
عنوان

دوستان ۳۲سالگی برای رفتن ب دانشگاه دیر نیست؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 53 پست
نه بابا اصلا سخت نیست من با سه تا بچه ارشدمو گرفتم فردا کنکور دارم برای دکتری

فکرکنم منظورمو بد رسوندم منظورم اینه بچه ندارم😅 به خاطر اینکه میخوام ادامه بدم نمیخوام فعلا بچه داشته باشم تا۳۰-۳۲سالگی ولی میترسم دیر بشه و به مشکل بخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون  مشاوره

موفق باشی عزیزم

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
فکرکنم منظورمو بد رسوندم منظورم اینه بچه ندارم😅 به خاطر اینکه میخوام ادامه بدم نمیخوام فعلا بچه داش ...

بچه بیار مثل من ده سالش ک شد برو دنبال خودت😁من پای درس و مشق پسرم ک نشستم دیدم چقدر دلم برای درسم برای رشتم تنگ شده و هنوز چقدر حوصله دارم ب خوندن و نوشتن

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
فکرکنم منظورمو بد رسوندم منظورم اینه بچه ندارم😅 به خاطر اینکه میخوام ادامه بدم نمیخوام فعلا بچه داش ...

اها 😂😂🫣 باور کن بچه داشتن مانع نیست

من موفقیت هام رو بخاطر برکت وجود بچه هام دارم🥰

اول خودت!

به نظر من ارزش نداره. کار مهم تره .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
بچه بیار مثل من ده سالش ک شد برو دنبال خودت😁من پای درس و مشق پسرم ک نشستم دیدم چقدر دلم برای درسم ب ...

چقدر خوب موفق باشین افرین بهتون احه من تو شهر دورازخانواده ام هیچکسو ندارم نزدیکم مطمئنم نمیشه بعدم فاصله میوفته خیلی سخت میشه دوست دارم زمانی بچه داشته باشم که خیالم از بابت خودم راحت باشه

قربونت برم عزیزم 😍😍 تورو خدا برام دعا کن این آزمون خیلی برام مهمه

ان شالله نتیجه ی تلاشتو میبینی عزیزم 👏👏👏برات دعا میکنم😘💕

بچه بیار مثل من ده سالش ک شد برو دنبال خودت😁من پای درس و مشق پسرم ک نشستم دیدم چقدر دلم برای درسم ب ...

دقیقا مثل من ولی من دوترم خوندم انصراف دادم احساس کردم دارم کار بیخود و بیفایده ای انجام میدم از نظر مالی هم کم اوردم ولی الان پشیمونم

.

برای کسی که تردیدش برای فعالیت علمی به جای آمادگی ذهنی برای چندسال تلاش علمی، ترس پسند واقع نشدن چهر ...

تردیدم بخاطر چهرم نیست.. نگرانیم این بود خیلی نامتعارف بنظر برسم بین اون همه دانشجوی سال اولی ک خیلی ریزه میزن..ازجهت امادگی ذهنیم اگر ب یقین نمیرسیدم صددرصد بهش فکرهم نمیکردم