2777
2789
عنوان

امشب یه چی دیدم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 55 پست
چه داستان ها... خوب اگه اینجور نگران هستن اصلا کسی دیدن بچه نره که بهتره. فقط من نفهمیدم، اگه شما ...

من نفهمیدم که باید من برم داخل بعد بچه رو بیارن رو ما فک میکردم باید بغلم بگیرم چون شنیدم میارن بیرون میدن بغل طرف 

میگن که مثلا شما چله دارید بچه دار نمیشید اگه برید خونه ایی که بچه بدنیا اومده چله میفته روش یچیزیش ...

عذر میخوام ولی چقدر احمقانه. به علاوه شما که این رسمشونو و حماقتشون رو میدونستید ای کاش اصلا نمیرفتید که ناراحت نمیشدید.

...I got this feeling in my SOUL

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نفهمیدم چی شد ولی بزار بهت بگم که تو فامیل ما هم یه فردی بود دوسال اینا بچه دار نشد ، مادر شوهر ...

دقیقا هر دفعه به منم میگن اگه این دفعه بچه شکمت نباشه نیا خونمون اما شوهرم میگه بیخیال مهم خودمونیم

کسی که بچه ش تازه بدنیا اومده حق داره نگرانش باشه، نوزاد تازه متولد شده فوق العاده ضعیف و حساسه و مواظبت میخواد، شما هم انشالله برا بچه خودت نگران ناراحتی کسی نباش

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
میگن که مثلا شما چله دارید بچه دار نمیشید اگه برید خونه ایی که بچه بدنیا اومده چله میفته روش یچیزیش ...

ولشون کن عقلشون در همین حد میرسه‌. عزیزم به نظر من از خدا بخواه بهت بچه سالم و صالح بده و کمکت کنه که خوب تربیتش کنی تا آدم مفیدی بشه. برای بستن دهن دیگران یا مشغول شدن و ... بچه نخواه از خدا.

من خودم سه چهار سال طول کشید تا بچه‌دار شدم. دو سال چیزی نیست تو این دور و زمونه.

ربطی ب بچه داشتن یا نداشتن مهمون نداره

تا چهلمِ بچه هر کی بره خونشون اینکارو میکنن

رسم قدیمیه الان دیگه کسی اهمیت نمیده

مگه اینکه مادربزرگی فرد مسنی چیزی باشه دیگه اونارو نمیشه جلوشونو گرفت رفته تو وجودشون این رسما

اعلان هامو نمیبینم