خواهرشوهرم تازه بچش بدنیا اومده ما دو سال میشه که عروسی کردیم هنوز بچه نداریم امشب برا اولین بار میخواستیم بریم خونشون من خودم میفهمیدم که وایسم بچه رو بیاره بیرون که یوقت چله بهش نیفته
برادر شوهرم زنگ زد که نیکا (بچه خواهرشوهرم)بیارید بیرون بعد قبل اینکه ما پیاده بشیم مادرشوهرم بدو بدو رفته به خواهرشوهرم گفت بیار بیرون تا قبل اینکه ما بریم داخل خواهرشوهرم با بچه اومده بیرون تا ما اول بریم داخل اونو بیاره رو ما خواستم بچه رو بغل کنم خواهر شوهرم محکم گرفته بغلش میگه هی برید داخل خیلی ناراحت شدم آخه خودم آدمم میفهمم ولی این کارشون خیلی سنگین بود برام
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کسی که بچه ش تازه بدنیا اومده حق داره نگرانش باشه، نوزاد تازه متولد شده فوق العاده ضعیف و حساسه و مواظبت میخواد، شما هم انشالله برا بچه خودت نگران ناراحتی کسی نباش
⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
میگن که مثلا شما چله دارید بچه دار نمیشید اگه برید خونه ایی که بچه بدنیا اومده چله میفته روش یچیزیش ...
ولشون کن عقلشون در همین حد میرسه. عزیزم به نظر من از خدا بخواه بهت بچه سالم و صالح بده و کمکت کنه که خوب تربیتش کنی تا آدم مفیدی بشه. برای بستن دهن دیگران یا مشغول شدن و ... بچه نخواه از خدا.
من خودم سه چهار سال طول کشید تا بچهدار شدم. دو سال چیزی نیست تو این دور و زمونه.