2777
2789

و مسخره تر از اون اینه که هنوزم وقتی دیر آنلاین میشی نگرانت میشم 

کی از این حماقت دست بردارم خدا می دونه🥺

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حماقت  خریت  مث خودتم  ی دیوونه

واقعا دیوونه شدم چرا وقتی هیچ امیدی نیست تا اینحد باید احمق باشم و خودمو زجر بدم؟؟؟واقعا نمیفهمم

واقعا دیوونه شدم چرا وقتی هیچ امیدی نیست تا اینحد باید احمق باشم و خودمو زجر بدم؟؟؟واقعا نمیفهمم

و امان از روزی ک اخرین بازدیشو برات برداره 💔

و منی ک هنوز اخرین بازدیم براش بازه

هعییی

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ

عشق باید دوطرفه اصلا اصولأ عشق از دو نقطه ک شروع میشه اون وابستگی هست اون عادت هست ک شما درگیرش هستین بهتر شما سعی کنید خودتون رو با کاری چیزی سرگرم کنید تا فکر تون از عادت تون منحرف بشه

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

و امان از روزی ک اخرین بازدیشو برات برداره 💔 و منی ک هنوز اخرین بازدیم براش بازه هعییی

کجای کاری؟برداشته🥺تا الان چک می کردم میزد به تازگی خوشحال می شدم که تازگیا اومده تو پیام‌رسان.بعد شد یک هفته پیش الآنم شده ظرف یکماه پیش نگران بودم نگرانتر شدم.واقعا دیوونه ام به وضوح نشانه های جنون رو تو خودم می بینم.چرا باید روزی حداقل بیست بار آخرین بازدیدی که هیچیش هم مشخص نیست رو چک کنم؟اگر این اسمش جنون نیست پس چیه؟

منم الان دیگ تقریبا سه ساله اخرین بازدیدشو چک میکردم ولی دیروز شمارشو پاک کردم

من هنوز نتونستم اینکارو کنم خیلی سخته واقعا دارم روانی میشم

عشق باید دوطرفه اصلا اصولأ عشق از دو نقطه ک شروع میشه اون وابستگی هست اون عادت هست ک شما درگیرش هستی ...

بله همینطوره ولی طول می‌کشه تا فراموش کنی ای کاش هیچوقت سر راهم قرار نمی گرفت و منو وابسته ی خودش نمی کرد.