پیتزا_مخلوط_بانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1102 عنوان برای رشد و محکم شدن ناخن 178 بازدید | 11 پست راه حلی دارید و اینکه میخوام خیلی محکم بشن اگه مکمل هم باشه اوکیه 1402/12/03 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vini23vanili عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 هیرویت🌿ولی من دو روزه فهمیدم جوش رو تشدید میکنهدیگه نمیخورمولی واقعا موثرهبرای پوست و مو و ناخنناخن رو حتما باید یک لایه برق ناخن یا لاک بزنی،وگرنه زودتر میشکنه.... خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
پیتزا_مخلوط_بانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1102 هیرویت🌿 ولی من دو روزه فهمیدم جوش رو تشدید میکنه دیگه نمیخورم ولی واقعا موثره برای پوست و مو و ... من صورتم خیلی مستعد جوش هست اصلا نمیتونم محرک بخورم
vini23vanili عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 من صورتم خیلی مستعد جوش هست اصلا نمیتونم محرک بخورم منمنمیدونستمانقدر اعصابم خرد شدمن هی میگم خدایا چرا هرروز دارن بیشتر میشن لعنتیانگو از ویتامین های ب موجود در این مکمل هاستویتامین ب=جوش شدید😒🤦🏻♀️😑 خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
پیتزا_مخلوط_بانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1102 منم نمیدونستم انقدر اعصابم خرد شد من هی میگم خدایا چرا هرروز دارن بیشتر میشن لعنتیا نگو از ویتام ... 😑😑😑
vini23vanili عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 😑😑😑 گشنمه،اسمت داره گشنه ترم میکنه😅🤣😂😂😂خخخخ چقدرم هوس کردم پیتزا🤦🏻♀️🫂🤭😳 خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
پیتزا_مخلوط_بانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1102 گشنمه،اسمت داره گشنه ترم میکنه😅🤣😂😂😂خخخخ چقدرم هوس کردم پیتزا🤦🏻♀️🫂🤭😳 وایی ببخشید بعضی وقتا خودم فوش مدم بابت اسم کاربری که گذاشتم😅🙏🏻
vini23vanili عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 وایی ببخشید بعضی وقتا خودم فوش مدم بابت اسم کاربری که گذاشتم😅🙏🏻 عزیزمی😅🤣😂ههههحالا خودم تا چند وقت پیش عکس پیتزا گذاشته بودمیکی گفت عوض کنمنم تغییر دادم😅🤣😂🤦🏻♀️😐 خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
پیتزا_مخلوط_بانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1102 عزیزمی😅🤣😂هههه حالا خودم تا چند وقت پیش عکس پیتزا گذاشته بودم یکی گفت عوض کن منم تغییر دادم😅🤣 ... 😅😅کاش پیشت بودم واست میخریدم
vini23vanili عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 😅😅کاش پیشت بودم واست میخریدم فدات شمنه چون منتظرم شوهرم بیاد شام بخوریم و گشنمه اینجوریموگرنه یکم دیگه یادم میره😂🤣😂🤣😂 خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
پیتزا_مخلوط_بانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1102 فدات شم نه چون منتظرم شوهرم بیاد شام بخوریم و گشنمه اینجوریم وگرنه یکم دیگه یادم میره😂🤣😂🤣😂 قربونتنوش جونتون عزیزم