2777
2789
خب تو کاری که بهت مربوط نیست دخالت نکن تا بهت نگن به تو چه

این جواب فقط در جواب چیزی که میگین داده نمیشه

نمیدونم تا حالا با آدمایی برخورد کردین که هرچیزی میگین یا وقتی ابراز ذوق یا هیجان از چیزی میکنین برا کور کردن اون ذوق همچین جوابی میدن...

به هر حال جواب زیبایی نیس حالا در مقابل هر سوالی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن به خواهرت بگی قربون دستت بک اب بیار میگه بمن چه بگی خیلی ممنون خودم حلش میکنم زیاد حس میکنم ط ...

اوووف کسی کهاین کلمماتو به کار میبره برات یعنی کلا حال نمیکنه باهات پس هرچیم بگی دایورت میکنه و نمی سوزه

خب تو کاری که بهت مربوط نیست دخالت نکن تا بهت نگن به تو چه

خواهر کوچیکم دوس ندارم اسیب ببینه   خیلی باهم صمیمیم بعد رفتارش خیلی مشکوکه گفتم اگه تو رابطه ای بم بگو بیینم پسره کی هست اگه دیدم اخلاقش مناسبه ادامه بدین گفتم واقعا تو رابطه ای؟ گفت بتوچه  

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝
خب چیزی نپرس که به تو چه بشنوی

موقعیت زندگی پیش میاد همیشه که آدم نمیتونه خودکنترلی داشته باشه دیگه گفتم یاد بگیرم برای روز مبادا

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝