2777
2789

خانوما من اصلٲ علائم هام نمونده فقط لگنم تیر میکشه گهگاه و کمر درد شمام اینجورین یا مشکلی هست؟ ضمنٲ ترشحم دارم میگم خدایی نکرده اگه جنین سقط بشه حتمٲ خون ریزی داره چون شیاف استفاده میکنم

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

من ۱۴ هفته ام 

و درد زیر شکم دارم شیاف هم میذارم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

طبیعیه 

نگران نباش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو ۱۵ هفتگی هیچ علایمی نداشتم عزیزم نگران نباش طبیعیه 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
حساس نشو من تازه توی ۱۲ هفتگی افتادم خونریزی شدیداللن ۳۰ هفته هستم بچم سالم الحمدلله این دلشوره های ...

ممنون گلم خداروشکر که سالم

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
شکمم هم بزرگ نشده شمام اینجوری بودین گلم

عزیزم شکم که تا ماه چهار اصلا پیدا نیست بعداز ماه پنج شکمت واقعا بزرگ میشه اصلا نگران نباش منم همین جوری نگران میشدم ولی نگرانی و استرس اصلا برا بچه خوب نیسست

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
عزیزم شکم که تا ماه چهار اصلا پیدا نیست بعداز ماه پنج شکمت واقعا بزرگ میشه اصلا نگران نباش منم همین ...

مرسی واسه دلداریت عزیز دلم♥♥♥

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊