2777
2789

عبدل اباد با شیک خیلی ارتباط نداره

برو پونزده خرداد لااقل 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
عبدل اباد با شیک خیلی مربطت نیس برو پونزده خرداد لااقل 

تا حالا نرفتم نمی‌دونم از شهرستان میخوام برم.پونزده خرداد چطوره قیمتاش؟

مه یارو انگلاتم🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا نرفتم نمی‌دونم از شهرستان میخوام برم.پونزده خرداد چطوره قیمتاش؟

همون بازار بزرگه پونزده خرداد

الان آف زدن

میتونی چیزای بهتری پیدا کنی تا عبدل اباد

عبدل اباد اره قیمتش خوبه ولی شیک نیس زیاد

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
آخه خونه خواهرم پرند هستش گفت بیا ببرمت عبدل آباد نزدیکه بهمون

والا تفاوتي بين قيمت هاي عبدل اباد و بازار نيس بنظر من بازار بزرگ قيمت  بهتره و تنوع بالاتر  

ولي بازار بزرگ مخصوصاً پاساژ هاش هم خوسكلتره هم تنوع بيشتر بهتر هم ميتوني انتخاب كني 

بامترو برين 

….