^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
این حقایق هستند که آدمها را از هم دور میکنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ میگوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدمها یکبار عمیقاً عاشق میشوند، چون فقط یکبار نمیترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یکبار، ترسها آنقدر عمیق میشوند که عشق، دیگر دور میایستد ...
یک پسره عاشق رفیقم بود رفیقم شوهر کرد رفت محل به اینم نداد اقا اومد دم دانشگاه گفت هلن کو بهش گفتم قضیه رو مثل چی گریه میکرد دلم سوخت براش 😢😢🤦♀️
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
اتفاقا میتونم بگم حساس تر هم هستن بعضی مواقع گریه کردن در هر صورت نشونه ضعف نیست
مردها به حساب غدی و غرور گریه نمی کنند اتفاقا امروز تو کلاس نقاشی دخترم به پسر ۱۰-۱۱ساله از پله خورد زمین خوب همه نگران شدن دویدن طرفش ولی پسر عصبانی بلند شد رفت بیرون
در کل مردها هم حساس تر هم آسیب پذیرند از نظر احساسی
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی