2777
2789

حالم خوب نیست احساس تنهایی دیوونم کرده البته به شدت ادم تنهاییم ولی خب تازه یکساله از افسردگی کوفتی نجات پیدا کردم چرا دوباره این شکلی شدم ته قلبم یه دردی حس میکنم که نمیزاره هیچ کاری انجام بدم😐انگار یخ زدم نمیتونم بلند شم به کارام برسم وقتیم به خودم فشار میارم بیشتر حالم بد میشه اضطراب میگیرم یکسره سرم تو گوشیه🥲

عزیزم دلیل اینکه فک میکنی افسرده ای چیه؟باید چیزی ناراحتت کنه که این حس و داری

تنهایی بیش از حد با هیچکس ارتباط ندارم نه دوستی نه پارتنری نه فامیلی هیچ تفریحی ندارم حدود ۲ماهه از خونه بیرون نرفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی میشه بگی چجوری از افسردگی نجات پیدا کردی؟البته میدونم الانم حالت خوب نیست امیدوارم روز به روز بهتر و سرحال تر بشی ولی قبلش چیکار کردی🥲

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
تنهایی بیش از حد با هیچکس ارتباط ندارم نه دوستی نه پارتنری نه فامیلی هیچ تفریحی ندارم حدود ۲ماهه از ...

حب عزیزم اینکه افسردگی نداره کافیه بری کلاسی چیزی یا چند نفرم اشنا میشی

تنهایی بیش از حد با هیچکس ارتباط ندارم نه دوستی نه پارتنری نه فامیلی هیچ تفریحی ندارم حدود ۲ماهه از ...

چقدر مثل همیم.

من تازه شروع کردم میرم باشگاه یکم بخاطرش بیرون میرم پیاده هم میرمو میام اینطوری یکم خوابم تنظیم شده ساعت یک شب میخوابم قبلا تا ۵ صبح بیدار بودم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

اسی میشه بگی چجوری از افسردگی نجات پیدا کردی؟البته میدونم الانم حالت خوب نیست امیدوارم روز به روز به ...

پادکست ،کتاب ،رقص ،نوشتن ،تغییر باورهام 

هیچ تراپیستی به جز خودت نمیتونه کمکت کنه من قبلا افسردگیم تقریبا ۹۰ درصد بود در حدی که ولم میکردن خودکشی میکردم الانم فقط، بخاطر این تنهاییه بهم ریختم 

نه ولی ریزش مو شدید ،حالت تهوع ،کمبود وزن معده دردای عصبی دیوونم کرده 

بنظرم یه چکاپ بده همه اینا به همرا احساس افسردگیو خستگی برای کمبود ویتامین و اهن و...، هر شبم فولیک اسید بخور

پادکست ،کتاب ،رقص ،نوشتن ،تغییر باورهام  هیچ تراپیستی به جز خودت نمیتونه کمکت کنه من قبل ...

اگه پادکست و کتابی میشناسی که کمک میکنه بهم معرفی میکنی

من لب مرزم قشنگ و هیچ چیزی نمیتونه جلومو بگیره گفتم شاید مشاور کارساز باشه ..

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
بنظرم یه چکاپ بده همه اینا به همرا احساس افسردگیو خستگی برای کمبود ویتامین و اهن و...، هر شبم فولیک ...

کم خونی فوق العاده شدیددد دارم ولی قرصامو قطع کردم تاثیر داره رو اعصاب؟

اگه پادکست و کتابی میشناسی که کمک میکنه بهم معرفی میکنی من لب مرزم قشنگ و هیچ چیزی نمیتونه جلومو بگ ...

تکه هایی از یک کل منسجم اگر نمیتونی بخونی صوتی گوش کن پادکست های دکتر مجتبی شکوری 

کتاب کتابخانه نیمه شب 

بقیه رو یادم نمیاد انیمیشن روح و ببین خیلی خوبه 

اهنگ شاد گوش کن 

نقاشی کن ،با یه بچه بازی کن ،کتاب شفای کودک درونم خوبه 

یه هدفم برای خودت بزار از ادمهای منفیم دور بمون 

احساساتتو بنویس،

خودتو حسابی سر گرم کن

روی باورهات کار کن یادت نره که هی با خودت نگی حالم بده دلم میخواد بمیرم کلمه ها غوغا میکنن فقط مثبت حرف بزن