2777
2789
عنوان

چه قیمتی بذارم رواین سنگ؟؟+عکس

157 بازدید | 14 پست

من فیروزه تراشم خانوما

این سنگ فرق داره باهمه ی سنگایی که تاالان تراش دادم هنوزجلانخورده وخامه اگه جلابخوره خیلی خیلی قشنگترمیشه احساس میکنم یه داستانی پشتشه کلاباسنگایی که تراش دادم تاالان فرق داشته دورنگ فیروزه داخلشه وانگارسنگ قهوه ایش شبیه تنه ی درخته به نظرم یه جورایی خاصه 

نظرشماچیه؟؟من زیادی گنده اش کردم؟ 

عکسو کامنت بعدیم میذاریم

کو

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

چه قشنگه، شغلتم خیلی جذابه😍

اگه جات بودم اینو برا خودم نگه میداشتم😍

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

خیلی قشنگه اره افقی شبیه تنه درخته

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
چه قشنگه، شغلتم خیلی جذابه😍 اگه جات بودم اینو برا خودم نگه میداشتم😍

واقعاقشنگه ولی خب به نظرم یه قیمتی بایدروش گذاشت کوزه گرازکوزه شکسته آب میخوره عزیزم😁😁😁

به نظرت چه قیمتی روش بذارم؟

نمیدونم عزیزم من اعطلاعی در این زمینه ها ندارم از همکار هاتون بپرسین 

واقعاقشنگه ولی خب به نظرم یه قیمتی بایدروش گذاشت کوزه گرازکوزه شکسته آب میخوره عزیزم😁😁😁

کوزه گر آره ولی فیروزه تراش فرق میکنه😍🥺 اینو زنجیر بنداز بزار گردنت، همینجوری بدون قاب و...خیلییی شیک میشه، زنجیرتم طلا سفید یا نقره  باشه

عزیزم اگه دوس داشتی بگو، آیا اطراف مشهد و نیشابور اینا هستی؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
عزیزم سنگ فیروزه کوچیکتر از این قیمتش چنده

بستگی داره به رنگش واندازه اش سنگ فیروزه داریم سیصدچهارصدتومن سنگیم داریم که چندمیلیون می ارزه ولی خب سنگای کوچیکی که رنگ آبی ومعمولی دارن همون 700یا800درنظربگیر