2777
2789
عنوان

عروسی شمالیا تو حیاط برگزار میشه

188 بازدید | 21 پست

سلام دوستان عروسی پسر عموی همسرم شمالن تو حیاط هم برگزار میشه چی باید بپوشم شب سردم هست 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از این پالتو شنلی ها بپوش . لباس مجلسیت هم سعی کن یا مخمل باشه یا خیلی باز نباشه 

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از این پالتو شنلی ها بپوش . لباس مجلسیت هم سعی کن یا مخمل باشه یا خیلی باز نباشه 

پآلتو بلند تازه خریدم خوشگله ولی خز داره یقه و آستینش شنلی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پآلتو بلند تازه خریدم خوشگله ولی خز داره یقه و آستینش شنلی نیست

پس بپوش همونو

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱
آرایش چی کنم به نظرت موهامم سشوار کنم باز

بستگی به لباست داره همچی اول تصمیم بگیر چی میخوای بپوشی

من شمال زندگی میکنم اما الان کسی تو حیاط عروسی نمیگیره مخصوصا که الان هوا سرد شبا ،ولی حتما لباس پوشیده بپوش و پالتو همراه داشته باش مریض شدن نمیارزه به یه شب عروسی  دم عید

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
من شمال زندگی میکنم اما الان کسی تو حیاط عروسی نمیگیره مخصوصا که الان هوا سرد شبا ،ولی حتما لباس پوش ...

لباس پوشیده گفتم بخاطر سرما هوا بد برداشت نشه

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
من شمال زندگی میکنم اما الان کسی تو حیاط عروسی نمیگیره مخصوصا که الان هوا سرد شبا ،ولی حتما لباس پوش ...

آره واقعا این چه کاری آخه عروسی تو حیاط دم عید

1
5
10
15
20
25
30
35
40