2777
2789

من هفته گذشته رفتم بوتاکس پیشانی و دور چشم خیلیم یکسالی تحقیق کردم که یه دکتر و کلینیک خوب برم-مشکل من خطوط ریز چروک زیر چشمم بود وگرنه پیشانیم اصلا چروک نداشت پنجه کلاغیم نداشتم فقط موقع خنده یکم چروک میشد زیر چشمم-خلاصه اونجا خود دکتر و منشیش دورو برمو گرفتن گفتن بوتاکس کامل بزن خیلی بهتره من هی گفتم میترسم و اینکه پیشونیم چروک نداره که ولی خب دیگه انقدر چرب زبونی کردن که منم قبول کردم-اولش همه چی خوب بود -بعد سه چهار روز که من کاملا رعایت کرده بودم یعنی روز اول من ظهر بوتاکس زدم شب ساعت۱۲ خوابیدم اونم تا ۳ روز طاق باز-حمام نمیرفتم سرمو پایین ننداختم-بعد ۳-۴-روز صبح که بیدار شدم دیدم چشم چپم زیرش یکم ورم کرده بمرور حس کردم رو پلکم سنگینه نگاه آینه که کردم متوجه شدم پلکم افتاده ولی افتادگیش خیلی کمه فقط خودم متوجه میشم-خب من خیلی ناراحت شدم خودتونم خانمید میدونید زیبایی چقد براهممون مهمه-منم زنگ زم منشیش گفتم اونم گفت دو هفته که شد بیا ترمیم دکترم گفت ترمیم ok میشی-ولی تو نت که زدم تجربیاتو که خوندم اکثرا گفتن ترمیم بدتر شده -حالام دکتر امروز پیام داده یه قطره گفته برو بگیر سه چهار روز بزن افتادگیت رفع میشه -قطره کمیاب با قیمت خیلی بالا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد که میگمش ای قطره خیلی گرونه میگه خب به ما چه باید بزنی-موقع پول گرفتن خوب چرب زبونی میکنن ولی موقع خراب کاریاشون انقدر بد حرف میزنن و خودشونو کاملا بی گناه جلوه میدن-در صورتی که من پرسیدم گفتن اگه جای مناسب نزنن بوتاکسو این مشکل پیش میاد-حالا واقعا موندم برم ترمیم یا نه

من با یه عالمه چروک دست به بوتاکس نمیزنم از ترس 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من دو نفر رو دیدم بعد بوتاکس پلکشون افتادگی پیدا کرد،جدیدا

شاید مواد جدید اینجوریه.

هر دو تا گذاشتن زمان بگذره ،بهتر شدن.

دوباره یکیشون رفت پیش همون دکتر بوتاکس کرد.دوباره پلکش افتاد

بعد که میگمش ای قطره خیلی گرونه میگه خب به ما چه باید بزنی-موقع پول گرفتن خوب چرب زبونی میکنن ولی مو ...

درسته احتمالا اشتباه از طرف اونه به نظرم واسه ترمیم اگه هم رفتی پیش این دکتر نرو

من یه خط چروک کوچولو داره رو پیشونیم میفته از ترس همین چیزا جرات نمی کنم برم واسه بوتاکس

بخدا من خودم فوق العاده ترسوام از بس مادر شوهرم هی تیکه انداخت در خفا-مجبور شدم بعد یکسال خودمو قانع کنم برم-بعد من اصلا نرفته بودم برای بوتاکس خداشاهده من گفتم بوتاکس نمیخوام مزو دور چشم یا هرچیز طبیعی که یکم دور چشممو شاداب کنه هم دکتر هم منشی گفتن فقط بوتاکس و انقدرررر گفتم یوقت عوارص نداشته باشه گفتن نه خیالت راحت خیلیم عالیه

من دو نفر رو دیدم بعد بوتاکس پلکشون افتادگی پیدا کرد،جدیدا شاید مواد جدید اینجوریه. هر دو تا گذاشت ...

وای خدای من -منم هی به دکتر میگم نکنه ترمیم بدترم کنه با قاطعیت میگه نه من قول میدم درست میشه-آخه این افتادگی خیلی کمه برا من میترسم برم بدتر بشه 

بعد که میگمش ای قطره خیلی گرونه میگه خب به ما چه باید بزنی-موقع پول گرفتن خوب چرب زبونی میکنن ولی مو ...

برای منم همین اتفاق افتاد بعد ترمیم درست شدم دکترم می‌گفت رعایت نکردید اینطوری شد منم خیلی خودمو فحش دادم که بار آخره ولی بعد ترمیم عالی شد گوشه ابروم زد پلکم رفت بالا عالی شد

درسته احتمالا اشتباه از طرف اونه به نظرم واسه ترمیم اگه هم رفتی پیش این دکتر نرو

آخه کلی پول گرفته گفت ترمیم رایگانه من اصلا دوس ندارم برم ترمیم چون زیر چشمم چروکاش رفته خیلی خوب شده فقط این افتادگی جزیی چشممه -همه میگن باید بزاری بمرور خوب بشه این دکتر میگه باید بیای ترمیم حتما

برای منم همین اتفاق افتاد بعد ترمیم درست شدم دکترم می‌گفت رعایت نکردید اینطوری شد منم خیلی خودمو فحش ...

توروخدا راست میگی؟آخه تجربیات گذشته رو که خوندم اکثرا گفتن ترمیم بدتر شده-حالا شما افتادگیتون چقدر بود زیاد بود؟بعد ترمیم فقط اون قسمتو زد ؟تا به تا نشد؟

وای خدای من -منم هی به دکتر میگم نکنه ترمیم بدترم کنه با قاطعیت میگه نه من قول میدم درست میشه-آخه ای ...

بهش دست نزن.خودش خوب میشه.

یکی از همین خانمها این وسط کانادا هم رفت.همش عینک آفتابی میزد و اهمیت نمی‌داد.خوب شد