2777
2789
عنوان

داماد با ریش دیدین ؟؟

227 بازدید | 14 پست

شوهرم راضی نمیشه ریشاشو بزنه ببینم اصلا چه شکلی میشه چون تاحالا بدون ریش ندیدمش 

بعد میترسم داماد با ریش جالب نباشه از طرفی ام اگه روز عروسی آرایشگر ریشاشو بزنه و بهش نیاد بدتره 

منم ک تاحالا بدون ریش ندیدمش میترسم حس غریبگی کنم 

ولی کلا زیر بار نمیره و میگه هیچوقت ریشمو نمیزنم . 

ب نظرتون داماد با ریش ضایعست؟؟

اره پسر عمه ام با ریش بلند داماد شده بود خیلی زشت شده بود 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مذهبیه؟ 

نه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
ته ریش داشته باشه خوبه اما اینا که تا سینه ریش میزارن خوب نیست 

چهره مذهبی داره و چون تحصیلات الهیات و فقهی داره هیشکی بدون ریش ندیدتش میترسم بزنه یجوری شه ، بی شخصیت شه 

چهره مذهبی داره و چون تحصیلات الهیات و فقهی داره هیشکی بدون ریش ندیدتش میترسم بزنه یجوری شه ، بی شخص ...

الان اتفاقا ته ریش برای داماد ها مده اما برای اینکه ببینی بهش میاد یا نه جز اینکه قبل مراسمتون یکبار بزنه هیچ راهی نداره ریسک نکنید روز عروسی بزنه چون بهش نیاد خودتون ناراحت میشید

زمان ثابت کرده همتونو...

به بعضیا میاد ب بعضیا نه 

مثلا ب شوهره من اصلا نمیاد عروسیمون ۲۱سالش بود اگ ریشاشو میزد می‌شد ۱۵ ساله  اونوخ من همینجوری ازش بزرگ‌ترم دیگ خیلی ضایع می‌شد 😂فق مرتب و کوتاه کردن براش 

الان اتفاقا ته ریش برای داماد ها مده اما برای اینکه ببینی بهش میاد یا نه جز اینکه قبل مراسمتون یکبار ...

اصلا راضی نمیشه کم کنه مگر اینکع ببرم ارایشگر دامادیش ببینتش بگه چطور بهتره 

اصلا راضی نمیشه کم کنه مگر اینکع ببرم ارایشگر دامادیش ببینتش بگه چطور بهتره 

خب یه سر برین ببینید چی میگه 

چیزی که من میدونم و این چند سال دیدم ریش های بلند رو یا ته ریش میکنن یا کلا میزنن

زمان ثابت کرده همتونو...