2777
2789

بعد یه آقایی هم همزمان بامن اومده بود برای مصاحبه تو آگهی هم نوشته بود یک خانم یک آقا...

بعد به اون آقا گفت از فردا بیا سرکار با من یخورده حرف زد گفت برو تماس میگیریم...خیلی دلم شکست هرجا میرم مصاحبه قبولم نمیکنن تا حالا شاید سی جا رفتم،چون چهرم بچگونس و خجالتیم شاید فکر میکنن نمیتونم کار کنم،واقعا خسته شدم کاش یکم وضع مالیم اوکی بود بخدا اگه سرکار میرفتم هرجاام بری چ.س تومن حقوق میدن با منت و اذیت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تهرانم

برو سایت ای استخدام ی اگهی زده اپراتور ایرانسل میخان ثبت نام کن رزومه بفرست فرداش بت میزنگن ک بری مصاحبه 

فقط با اعتماد ب نفس برو ...در حدicdl هم بلد باشی اوکی حقوق اداره کار ی با بیمه

جدی میگی ؟ مرسی عزیزم خدا خیرت بده

اره...تا اگهیشو حذف نکردن الان ثبت نام کن.....من خودم ثبت نام کردم‌مصاحبه هم رفتم ولی تهران نیستم...بیشتر ازم پرسیدن ک ساعت کاریش اینجوریه مشکل نداریو اینا...بعد گفتن مصاحبه قبول شدی میای سرکار ۲ هفته اموزشی داره باید شرکت بری  ولی بقیش دیگ خونه خودتونی...ولی دیگ نمیدونم خوبه یا نه...منم کاری پیدا نمیشد گفتم برم

میشه لینکش رو بفرستید

""""""""""مــهربـــانـــی مـــنطقی تـــــریــــن گــــفـــتــگـوی زنـــــدگانـــیـــسـت"""""""""" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> بازی فکری، بازی دونفره ،بازی دخترانه http://www.gamestoon.org