2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولشم هر کسی سلیقه ای داره من چشمای خمار مظلومو دوست دارم 

دوم چرا تو حالا فشار میخوری؟  میخوای سلیقه ی ما مثل تو شه؟ 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

والا همه داشتن میخندیدنو شما همه رو ب رگبار بسته بودین☹️معلوم بود عصبی شدی

من بیطرفما قیافمم وحشیه بوخودا😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
خوش میگذره بهم فشار بخورید😂😘

باشه عزیزم اگه با این چیزا به کسی خوش میگذره

من راضیم فشار بخورم تا شما هم کمی خوش باشید

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
والا همه داشتن میخندیدنو شما همه رو ب رگبار بسته بودین☹️معلوم بود عصبی شدی من بیطرفما قیافمم وحشیه ...

همه سوختن اتفاقا چون مظلومان😂😂توهم عین همونایی امکان نداشت خودت چهرت وحشی باشه و از توهین بقیه ب چهره وحشی خوشحال شی😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 ایرانیا همه جا تو بدسلیقگی اولن البته یه سری مورد خاص مثل من هست😂😂

باشه خاص پسند شما خوب و عالی فقط مرگ خودت با ما بدسلیقه ها بحث نکن اگه فشار نمیخورید

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
خوش میگذره بهم فشار بخورید😂😘

دلم به حالت سوخت 🤣 ببخ 

خو عزیزم همون اول درست فکر کن حرف درستی بزنی اینجور نشی سکته زیاد شده ها

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

همه سوختن اتفاقا چون مظلومان😂😂توهم عین همونایی امکان نداشت خودت چهرت وحشی باشه و از توهین بقیه ب چ ...

والا کسی توهین نکرد شایدم برام مهم نبوده☹️ حالا چرا انقد تعصب بخرج میدی 

شل کن بابا بیخیال

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨