abnabat_torsh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 432 عنوان تاپیک قبلیم😂😂😂😂😂😂 208 بازدید | 26 پست همه فشاری شدن چرا مگ دست من بوده چهرتون ون مظلوم شده واااای😁😁 1402/12/03 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9447 نمیخوای دست برداری؟؟😑😑😑 معلومه ماتحتت بدجور دا ه میسوزه😏😒 خدایا دوستت دارمممم ❣❣
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12992 😁فکنم کسی که فشاری شده بود شما بودینا.. تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
یهravani عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3789 اولشم هر کسی سلیقه ای داره من چشمای خمار مظلومو دوست دارم دوم چرا تو حالا فشار میخوری؟ میخوای سلیقه ی ما مثل تو شه؟ تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم
یهravani عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3789 😁فکنم کسی که فشاری شده بود شما بودینا.. دقیقا🤣🤣🤣🤣 تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم
abnabat_torsh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 432 😁فکنم کسی که فشاری شده بود شما بودینا.. خوش میگذره بهم فشار بخورید😂😘
ماهرح عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 8114 والا همه داشتن میخندیدنو شما همه رو ب رگبار بسته بودین☹️معلوم بود عصبی شدیمن بیطرفما قیافمم وحشیه بوخودا😂 عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
abnabat_torsh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 432 نمیخوای دست برداری؟؟😑😑😑 معلومه ماتحتت بدجور دا ه میسوزه😏😒 😂😂😂😂😂 ایرانیا همه جا تو بدسلیقگی اولن البته یه سری مورد خاص مثل من هست😂😂
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12992 خوش میگذره بهم فشار بخورید😂😘 باشه عزیزم اگه با این چیزا به کسی خوش میگذرهمن راضیم فشار بخورم تا شما هم کمی خوش باشید تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
abnabat_torsh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 432 والا همه داشتن میخندیدنو شما همه رو ب رگبار بسته بودین☹️معلوم بود عصبی شدی من بیطرفما قیافمم وحشیه ... همه سوختن اتفاقا چون مظلومان😂😂توهم عین همونایی امکان نداشت خودت چهرت وحشی باشه و از توهین بقیه ب چهره وحشی خوشحال شی😂😂😂😂
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9447 😂😂😂😂😂 ایرانیا همه جا تو بدسلیقگی اولن البته یه سری مورد خاص مثل من هست😂😂 باشه خاص پسند شما خوب و عالی فقط مرگ خودت با ما بدسلیقه ها بحث نکن اگه فشار نمیخورید خدایا دوستت دارمممم ❣❣
یهravani عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3789 خوش میگذره بهم فشار بخورید😂😘 دلم به حالت سوخت 🤣 ببخ خو عزیزم همون اول درست فکر کن حرف درستی بزنی اینجور نشی سکته زیاد شده ها تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم
abnabat_torsh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 432 باشه عزیزم اگه با این چیزا به کسی خوش میگذره من راضیم فشار بخورم تا شما هم کمی خوش باشید نوش جان♥️🙏
ماهرح عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 8114 همه سوختن اتفاقا چون مظلومان😂😂توهم عین همونایی امکان نداشت خودت چهرت وحشی باشه و از توهین بقیه ب چ ... والا کسی توهین نکرد شایدم برام مهم نبوده☹️ حالا چرا انقد تعصب بخرج میدی شل کن بابا بیخیال عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
abnabat_torsh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 432 دلم به حالت سوخت 🤣 ببخ خو عزیزم همون اول درست فکر کن حرف درستی بزنی اینجور نشی سکته زیاد شده ... آره شما هم اسمت تو آمار سکته های ایندس😂😂😘