2777
2789

این عکس ناخون های دختر خاله امه   دیروز که رفتم خونشون دیدم از صبح تا شب ناخوناش تو دهنشه 

نمیدونم والا ارثیه یا چیز دیگه چون من هم چند سالیه همش به ناخونام ور میرم ولی اینو مامانش میگه 5 ساله که داره ناخوناشو میجوه

واقعا خیلی دلم میخواد کمکش کنم خاله امم بهم گفته که داره خودش خودشو درمون میکنه ولی چند سال دیگه وقتی بزرگ شد ناخوناش دوباره به حالت قبلش برمیگرده؟

خانواده اش اصلا انگار نه انگارشو گرفتن یعنی هیشکی هیچ کاری براش نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه 

اگر راهنمایی به بالا هستش هستش ناخون بکاره 

واقعی میگم😄 

نه خیلی بلندو عجیب درحد خود ناخون عادی

اگر نه داروخانه ها یک لاک دارن تلخه 

اونو بزنه

این وسواسه 

راه درست شدنش هم اینه عاشق ناخوناش بشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

دوست منم همینجور بود 

فقط با کمک روانپزشک درمان شد و الان ناخوناش بلندشده طبیعی

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اضطراب داره 

شوهر منم که فکرش درگیره یا هیجان یا استرس یا عصبیه  

ناخوناشو میخوره  همیشه ناخوناش کوتاهه تا الان من ندیدم یه بار ناخون گیر دستش بگیره و ناخوناشوکوتاه کنه چون همیشع کوتاهه 

بشین با دختر خالت دردل کن ببین چه مشکلی داره

یه چی داره ازارش میده

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

واااای چند سالشه ؟؟؟؟ 

منم بودم . بخاطر استرس 

الان بهتر شدم خیلیی 

حتما پیش یک روانشناسی چیزی بره یا داروی ارامبخشی چیزی بخوره 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
دوست منم همینجور بود  فقط با کمک روانپزشک درمان شد و الان ناخوناش بلندشده طبیعی

یه بار روانپزشک بردنش ولی هیچی به هیچی 

براش فقط یکم دارو نوشت و گفت که اضطراب پنهان داره که چون خاله ام کلا دارو و اینا رو قبول نداره انداختتش سطل اشغال

میره مدرسه تازه میگن کاشت عفونت میاره و اینا  میخواستم یه روش مطمئن تری باشه سنش هم کمه خب

کاشت عفونت نمیاره عزیزم بارها چندین کاه من انجام دادم 

جای مطمئن برین 

خیلی کمرنگ و کوتاه بزنه 

به مدرسه هم اطلاع بدین 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی