2777
2789

😂🤌🏼❤️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق خوب رفتار پخته و بجا ..بهترین چیزی ک میتونی پز بدی ..زیبایی رو ک حیواناتم دارن 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

اخلاق خوب رفتار پخته و بجا ..بهترین چیزی ک میتونی پز بدی ..زیبایی رو ک حیواناتم دارن 

فک میکنم نصف زیبایی رو دارم ولی بقیه کنسله🤥 

میدونی الان رو مود اینم یه چی داشته باشم کنم تو چشم بقیه😂 ولی هیچی ندارم😬

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
ناراحت نباش چون پز دادن کار خوبی نیست شاد و پرانرژی باشی،همه حسرتتو میخورن

الان رو مود اینم یه چی داشته باشم کنم تو چشم بقیه😂 ولی هیچی ندارم😬

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
فک میکنم نصف زیبایی رو دارم ولی بقیه کنسله🤥  میدونی الان رو مود اینم یه چی داشته باشم ک ...

خودتو بکن تو چشمشون 😁

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

به نظر من با تربیت فرزند خوب میتونی همه عمرتو پز بدی و حتی تا اخر عمرت دعای خیر پشت سرت باشه....

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️
به نظر من با تربیت فرزند خوب میتونی همه عمرتو پز بدی و حتی تا اخر عمرت دعای خیر پشت سرت باشه....

و اگر بچه خلاف انتظارت رفتار کرد دهن اون بیچاره رو اسفالت کنی و هی زندگیش رو بیاری تو چشم بقیه که انرژی منفی بفرستن تا مبادا از پز بیفتی ینی حاااااااااالم از این طرز فک بهم میخوره   مامان منم دقیقا همینه گند زده به اعتماد به نفسس ما افسردمون کرده چون میخواست با ما پز بده خودش زحمت نمیکشید در عوض ما رو پاره میکرد درسخون باشیم خوشتیپ باشیم ال باشیم الان تو ظاهر موفقیم ولی هممون هم افسرده ایم هم عصبی

و اگر بچه خلاف انتظارت رفتار کرد دهن اون بیچاره رو اسفالت کنی و هی زندگیش رو بیاری تو چشم بقیه که ان ...

نه عزیزم منظورمو کاملا اشتباه متوجه شدی ....منظورم دقیقا عکس گفته شماست...یعنی با بچت رفیق باشی اونقدر بهش محبت کنی که اعتماد به نفسش بالا باشه تا مجبور نشه واسه گدایی محبت تن به هر خواسته ای بده ....به اندازه توانش ازش انتظار داشته باشی،کمکش کنی بتونه استعداداشو شکوفا کنه و مسئولیت پذیر بارش بیاری که بتونه رو پای خودش بایسته تو زندگی قوی و با اعتماد به نفس باشه .. مطمىنا آدم با اعتماد به نفس و قوی  تو زندگیش موفق میشه چه در زمینه فردی چه اجتماعی ..درسته سخته و هرکسی از پسش برنمی‌آید اما بعد میتونی با سربلندی بهش افتخار کنی و به قول دوستمون پزشو بدی ..

.

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️