2777
2789
عنوان

بنظر شما چیکار کنم توی این شرایط🥺

224 بازدید | 18 پست

لطفا کسی ک واقعا راه حلی داره نظر بده. ممنونم

از اول بگم ک من خونم اتیش سوزی شده و تمام وسایلم سوخت و ما تازه یکسالع عروسی کرده بودیم... حالا بماند این چیزاا..... الانم اومدیم خونه پدرشوهرم هستیم و اینجام با ماذرشوهرمو دخترش توی ی خونه؛ منم هشت ماهه باردارم و بعد عید زایمانمه؛ منم الان واقعا اینجا سختمه و تمام کارامو خودم انجام میدم حتی لباس شستنم رو ک هیچی حتی براشون غذا هم درست میکنم...(داستان طولانیه و نمیخام همه رو تعریف کنم) من دیگه تا خونم اماده بشه میخام برم خونه مادرم فقط تنها مشکل دستو پا گیرم کلاسای زایمانمه؛ ک باید حضوری بیام همینجا چون خونه مادرم دوره از اینجا و اینم بگم ک شهر مادرمم نمیتونم کلاس برمم. بنظرتون کلاس حضوریو ول کنمو از. داخل گوشی ورزشارو انجام بدم تاثیری داره؟ چون نگاه کردم خیلس ورزشای خوبی میدادن.. یا حتما باید حضوری بیام؟ شما جام بودین چیکار میکرذین؟ 

لطفا راهنماییم کنید خاهرانه🙏🏻♥

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرار کن کلاس رو بیخیال همین چیزایی که این مدت به علاوه مجازی رو انجام بده 

بنظرت کلاسای مجازی خوب هستش تاثیر داره؟ 

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
با کله میرفتم خونه مامانم  آدم زیادی یجا بمونه قدر و ارزشش میاد پایین

دقیقا همینطوره

واقعا ازم انتظارای بیجا دارن منم فقط بخاطر احترام به همسرم تحمل کردم. 

منم باردارم و از بهداشت یه سایت بهم معرفی کردن که تمرین‌هایی یاد میده به نظرم  برو پیش مادرت چیه خونه مادرشوهر

همونجا تو خونه تمرین کن

اینم بهت بگم اگه طبیعی میخوای زایمان کنی اصل مهم توی زایمان راحت کفس عمیق هنگام درد کشیدنه خودم زایمان دومم رو فقط با نفس عمیق راحت انجام دادم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
با شوهرتم صحبت کن شاید اون تونست واست کاری کنه ولی کلاسا رو برو دیگه چیزی نموده تا تموم بشه

شوهرمم بنده خدا میکه من چیکار کنم شرایط اینجوریه.. منم ببین زیاد نمونده تا خونم اماده بشه ولی بخاطر احترام ب خودمم شده نمیخام حتی یک روز اینجا بمونم چون میدونم اینا توی این شرایط بودن ادمو میخورذن حالا من حرف نمیزنم... کلاسارو میشه مجازی دنبال کنم؟ مثلا ورزشایی ک انلاین انجام میدن؟ 

منم باردارم و از بهداشت یه سایت بهم معرفی کردن که تمرین‌هایی یاد میده به نظرم  برو پیش مادرت چی ...

میشع ادرس سایت رو بهم بدی؟ 

ازه دقیقا منم نفس عمیق رو خیلی تمیرین میکنم

توی این مدت یعنی چیزی یاد نگرفتی اون ها رو ادامه بده یا برو با مربی صحبت کن بهش بگو اون راهنمایی کن ...

نه توی این مدت فقط درموزد چیزای دیکه مثل بهداشتو از این چیزا حرف میزدن وذزش ندادن اصلا

میشع ادرس سایت رو بهم بدی؟  ازه دقیقا منم نفس عمیق رو خیلی تمیرین میکنم

والله بخدا هنوز تو سایته نرفتم فقط خودش گفته تنرین گذاشته 

تو خصوصی پیام بده یه وقت راضی نباشن بزارم اینجا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اگه یه منبع خوب مجازی پیدا کنی اره 

من همین ماماهایی ک توی اینستا ورزش یاد میدن رو دنباال میکنم بنظرم وزشاشون خوبه