2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیرم

706 بازدید | 18 پست

بچه ها من شوهرم به شدت ادم بددهنی هست و مث نقل و نبات به خودم و خانوادم حرف رکیک میزنه

حرف خیلی خیلی رکیک

من بچه ندارم و شش ساله ازدواج کردم

تنها مشکلی ک دارم و نمیتونم ازش طلاق بگیرم علاقه و عشقیه ک یروزی بهش داشتم

همسرم هیچ جوره درست نمیشه نه با مشاور و نه با صحبت

شما بودین سر این رفتار جدا نمیشدین

من گاهی ب خودکشی فکر میکنم

وا نه خودکشی چیه اگ بین طلاقو خودکشی میخوای انتخاب کنی طلاق بگیر شاید بعدش سرنوشت بهتری داشته باشی گلم ولی خودکشی ن🫠

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق آخرین راهه، سعی کنید روانشناس و زوج درمانگر ماهر پیدا کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه، اما در مورد جمله ی اخرتون خدارو خوش نمیاد همچین حرفی بزنید، خداوند نعمت زندگی به شما داده درسته که خودتون از خودتون این نعمت رو سلب کنید؟ چه غمی تو دل افرادی که دوستتون دارند میفته؟ به این فکر کن و به خدا توکل کن و از همچین فکر شومی تا ابد بیا بیرون

طلاق آخرین راهه، سعی کنید روانشناس و زوج درمانگر ماهر پیدا کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه، اما در مورد ...

خستم ابرومو برده…خیلی بددهن و وقیحه…همه راه هارو رفتم بدتر شده

خستم ابرومو برده…خیلی بددهن و وقیحه…همه راه هارو رفتم بدتر شده

امیدوارم خداوند بهترین راه رو نشونت بده🌹، ولی هر کاری که میکنی هیچوقت هیچوقت هیچوقت راجب خودکشی یک لحظه ام فکر نکن

موقع دعوا …خیلی وقیح شده

همین؟؟؟؟

شوهر منم اینجوریع

من فک کردم مثلا میخواد بگه آب میخوام میگه فلان فلان شده یه لیوان آب بده🤣🤣

تو دعوا که حلوا خیرات نمی کنن 

خیلی ها این مشکل رو دارن

بنظرم خیلی بزرگش کردی

حس میکنم خانه دار هستی 

چون خودم زملنیکه خانه دار بودم سیری چیزا خیلی واسم مهم بود چون از بیکار همش بهشون فک میکردم

اگه هانه داری یه کلاسی چیزی برو

مردم شوهرشون معتاده دزده دست بزن داره درستش میکنن

شما بخاطر یه فحاشی رفتی تو فکر طلاق و خودکشی