2777
2789
امتحان کردی خدایی یا فقط شنیدی

من خودم تپلم ب خواهرم گفتم اونم قبول نداشت 

بعد هرشب خودم درست کردم براش گذاشتم قبلا اسمش لاغر مردنی بود الان تپل صداش میکنم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه ازعطاریابگیرم؟

چرا میشه ولی مطمئن باش پودر جوانه گندم باشه آرد گندم نباشه چون اردش فق سفید کنندس

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

ماکارونی و سیب زمینی زیاد بخور، من یه مدت سالاد ماکارونی خوردم هرروز صورتم پر شد.

بعد جوانه گندم و پودر سنجد و شیر خشکم خوردم خوب بود.

جوانه گندم ظهر بعد از غذا تا یک ربع بعد از غذا باید بخوری(شیر خشک توی آب حل کن و جوانه گندم بریز یه قاشق و یه ذره هم شیره انگور بریز طعمش خوب بشه).

پودر سنجدم شبا قبل خواب توی یه لیوان آب جوش شیر خشک بریز و پودر سنجد و شیره انگور...

شیرخشک چی؟ منظورم برا بچه هاس یا اینایی ک درزشکارا میخورن؟

هم مخصوص نوزاد، هم بزرگسالان هردو چاق کننده صورتن

از داروخونه بپرس کدومش بیشترین تاثیر رو میذاره

چون مارکاش فرق داره اثرشون

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹