2777
2789

بچه ها تو. و خدا بگید لازمه به همسرم بگم یا نه؟

خونه ما ۴ طبقه تک واحدیه 

من مدیر ساختمان هستم

خونه ما چندبار دزد اومده برای همین رو آسانسور قفل گذاشتیم که کسی نتونه بدون هماهنگی بیاد داخل پاگرد ما

از سمت راه پله هم که شیشه میرال میخوره که روی اونم حفاظ گذاشتیم که از سمت راه پله هم نیان

طبقه اولمون دوتا آقای مجرد میشینن که از این نخبه ها هستن خدایی ما تا حالا ازشون هیچ رفتار بدی ندیدیم صبح میرن شب میان حتی یک دوست آقا هم تا حالا نیاوردن خونشون چه برسه به خانم و پارتی و مهمونی و چشم چرونی

من اول ماه بهشون تو واتساپ پیام دادم گفتم اگر میشه شارژ این ماه رو نقدی بدین اوناهم گفتن باشه

حالا نگو عصری به همسرم زنگ زده نه من جواب دادم نه همسرم اینا هم میخواستن برن شهرستان 

بچه ها خواب بودن منم با تاپ و شلوارک خیلی کوتاه خونه بودم دیدم صدای تی تق میاد فکر کردم کسی تو آسانسوره رفتم با همون لباس تو پاگرد لخت و پتی هی گفتم کیه کیه بفرمایید…

یهو دیدم صدای سرفه اومد گفت ببخشید من پشت میرال هستم آسانسور بسته بود از این سمت اومدم دیدم در بسته هست زدم به شیشه😖😖😖😖😖

من همون لحظه که دیدمش مثل برق گرفته ها جیغ زدم پریدم داخل اینا رو دیگه از پشت در شنیدم 

اونم پول رو از زیر در انداخت و رفت

بچه ها واقعا از خجالت دارم میمیرم یعنی چه فکری در مورد من میکنه؟ الان حتما میگه این خانم میخواسته خودشو ارائه بده اونجوری اومده بیرون

از همه بدتر نمیدونم چطوری به همسرم بگم با من کار نداره اخلاقمو میدونه ولی میترسم بگم هر وقت با طبقه اولی چشم تو چشم بشه خجالت بکشه 

میترسم نگم یک وقت طبقه اولی عذرخواهی کنه بابت امروز یهو بد بشه بگه چرا قبلا به خودم نگفتین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش میاد

ولش کن چیزی نگو

اونم عقلش میرسه چیزی نگه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بگو بهش ولی نگو با تاپ شلوارک رفتی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689