2777
2789
عنوان

دکتر پوست بروجرد

1306 بازدید | 7 پست

دکتری که خودتون یا اطزافیان  ازش نتیجه گرفتین واسه جوش و جای جوش توی بروجرد  معرفی کنید لطفا

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میتونی بیا پیش دکتر پرکار خرم اباد  دخترعمه من بروجرده کلی دکتر رفت اونجا نتیجه نگرفت اومد ...

نمیتونم بیام متاسفانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرم آباد دوتا دکتر دبششس دارههه ک عالیینننن اگ بتونی بری

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

خرم آباد دوتا دکتر دبششس دارههه ک عالیینننن اگ بتونی بری

نمیتونم برم شرایطشو ندارم در حال حاضر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیتونم برم شرایطشو ندارم در حال حاضر

من پیش دکتر گرجی و مهبودی رفتم گرجی برای جوش راکوتان میده حتی تا زمانی که لک و جای جوش هم داشته باشی باید مصرفشو ادامه بدی (راکوتانو باید خیلی بخوری خسته شده بودم رفتم پیش عاصمی که منشیش راهمون نداد رفتم داروخانه کنارش مسئولش گفت برو پیش مهبودی خیالت راحت) برای لک و جای جوشم پیش دکتر مهبودی رفتم درمان پیشنهادی دادن یه دو جلسه که رفتم دکتر گرجی راکوتان رو قطع کرد 

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین