2777
2789
عنوان

چجوری دراز نشست میرین خیلی سخته

573 بازدید | 24 پست

من هر کاری میکنم نمیتونم دراز و نشست برم نمیتونم خودمو جلو بیارم شکم و پهلو دارم فقط میخوام اون قسمت لاغر بشه

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شکم و پهلو با حلقه میره

حلقه هم نمیتونم بزنم تنبلی تخمدان دارم و کیست حرکت های خیلی سنگین نمیتونم انجام بدم ی بار کیستم ترکید

شوهر من ۸۰ تا میره من بزور ۱۵ تا میرم تا دوروزم دلدردم

ماشاالله من یکی هم نمیتونم برم شوهر منم تند تند میره هر روشی امتحان کردم نتونستم 

منم نميتونم ي سريا ميگفتن حركت اشتباهي هست توي ورزش امروزي بجاش كاراي ديگه انجام بذه

من نمیخوام لاغر بشم ب هزار قرص و پر خوری یکم اضافه کردم نمیخوام اینم کم کنم مشکلم شکم و پهلوم هست ورزشای دیگه کل هیکل و لاغر میکنه

حلقه هم نمیتونم بزنم تنبلی تخمدان دارم و کیست حرکت های خیلی سنگین نمیتونم انجام بدم ی بار کیستم ترکی ...

عزیزم من تازه میخواستم حلقه بگیرم ، اگر اطلاع داشته باشید برای تنبلی تخمدان ضرر داره ؟

چیزی به اسم چربی سوزی موضعی نداریم باید رژیم بگیری تا بلاخره شکم و پهلو آب شه

من رژیم چاقی گرفتم وزن اضافه کردم نمیخوام دوباره لاغر بشم صورتم آب میشه فقط میخوام شکم و پهلوم یکم خوب بشه البته زایمانم داشتم شش سال قبل بعد اون پهلو و شکمم کلا داغون و شل شد

برنامه ورزش در منزل رو دانلود کنین قسمت چربی سوزی شکم  رو انجام بدین

کاش ی روشی بود سریع لاغر مبکرد لامصب بخوای چاق باشی صاف می‌ره شکم و پهلو بخوای لاغر بشی همه جا اب میشه جز شکم و پهلو

عزیزم من تازه میخواستم حلقه بگیرم ، اگر اطلاع داشته باشید برای تنبلی تخمدان ضرر داره ؟

راستش منم نمیدونم بنظر نمیاد بد باشه فقط زیادی اش خوب نیست ببخشید تاپیکتون رو دیدم برای لیزر شما تنبلی تخمدان دارین چجوری درمان کردین من میخوام کل بدن برم لیزر کندلا میترسم نتیجه نده بخاطر تنبلی تخمدان