بچه ها دخترم ۷سالشه چند دقیقه پیش یه قرص بهم نشون داد گفت این چیه گفتم برا دل درده نگو دلش درد میکرد ..حالا اومده میگه مامان قرص رو خوردم چرا دلم خوب نمیشه .وای انگار دنیا ریخت رو سرم .دیدم قرص رو نصف کرده نصفشو خورده ...اسم قرصشم ناپیروکسن(ناپاروکسن ) این قرص ضرر داره ایا چیکار کنم ..
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
البته فکر کنم گلا برای درد باشه اما من بخاطر سر درد تو سرماخوردگی میخوررمش عالی بود ن ...
از کجا بدونم اخه صاف میره میزاره دهنش .یعنی اعصابم خورد شد .همش دوست داره ادای ادم بزرگا رو در بیاره فک میکنه بزرگ شده .
باز خدا روشکر نصفش کرده .
قرصا هم دم دست نیس این رفته برداشته .