2777
2789
عنوان

بلدین کِل بکشین؟؟؟؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 28 پست

بلدم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

وای کل چیه من تو عروسی ی بنده خدا کوچیک بودم امدم مثل بقیه ی چیزی بگم داد زدم هندونمون نمک داره عروسمون ترک داره بازوم توسط مامانم کشیده شد و از مجلس محو شدم 

بنده خدا عروس دوماد چقدر میخندیدن  

قد من نیستی با قد بلند😎...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلدم..روز نشون خواهرم ۲۰۰ ۰ ۳۰۰ نفر زن و مرد اومده بودن انگشتر دسش کردن مادرم اول بچه ش بود گریه میکرد کسی بلد نی جزمادرم کل بزنه منم بلدبودم سکوت بود یهو کل زدم وهمه نگاه و خواهرم خنده ش گرفته بود یکی هم پشت سرم اردم کل زد و دست زدن.اوف روز عروسیمم خودم براخودم بزنم سرم پایین کنم هخخ دعاکنید ب عشقم برسم

خدایاشکرت...❤️

خیلی دوست دارم ولی بلد نیستم صدای ناهنجار در میارم همون نزنم سنگینترم

منم همونم   

دوثانیه اولش خوبه هاا بعدش صدای کلاغ درمیاد

وقتی به یکی میگم موفق باشی یعنی دیگه حوصله بحث باهاتو ندارم!!!!!!  
بلدم..روز نشون خواهرم ۲۰۰ ۰ ۳۰۰ نفر زن و مرد اومده بودن انگشتر دسش کردن مادرم اول بچه ش بود گریه میک ...

چقد خوببببب:))))

نشد منم باید یاد بگیرم حتما  

وقتی به یکی میگم موفق باشی یعنی دیگه حوصله بحث باهاتو ندارم!!!!!!  
یادمون بده      

😅حضوری اگ بودی حتما ی کلمون می شد چ کنیم دوریم انگار

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید