2777
2789

یه بیوگرافی بدید ببینیم تو چه مرحله ای هستیم😁🥰

اول خودم:

۲۳ بهمن ۱ روز قبل از موعد پریودم اتفاقی بیبی چک زدم و مثبت شد.

چون اینماه ۳ بار قرص اورژانسی خوردم اصلا فکرشم نمیکردم مثبت بشه.

به تاریخ پریود الان تو ۶ هفته هستم.

۲۴ بهمن روز موعد پریودم بتا دادم ۳۳۰ بود.

تکرار بتا ۲۹ بهمن بود عدد شد ۱۷۴۸...

هنوز سونو ندادم و گذاشتم دو هفته دیگه با خیال راحت بدم.

علائمم میره و میاد:

حساسیت سینه ها، نفخ ، درد پریودی ، خستگی، تغییر خلق و خو و در نهایت یک روز لکه بینی هم داشتم که خداروشکر همون یکروز یک لکه فقط دیدم و دیگه چیزی ندیدم.

حالا شما بگید...!؟! 🤗☺

منم باردارم  یه روز تو روز ۱۲سیکلم اقدام کردم  و در کمال تعجب باردار شدم ۱۳دی تاریخ پری ...

بسلامی عزیزم😍😍😍

منم تاریخ زایمانم طبق پریود ۲۹ مهر میشه

سزارینی هستم باز دو هفته زودتر...

حالا سونو بدم دقیق سن جنینم مشخص بشه ببینم کی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامی عزیزم😍😍😍 منم تاریخ زایمانم طبق پریود ۲۹ مهر میشه سزارینی هستم باز دو هفته زودتر... حالا ...

مبارک باشه گلم 

انشالله بچه سالم و صالحی ب دنیا بیاری

منم سزارینم 

ک احتمالا همون ۲هفته قبلش میرم برای زایمان

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

امیدوارم من مامان آذر و دی باشم

دعام کنید مامان بشم🥲

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

اگه دوست داشتید از تجربه هاتون بگید چجوری باردار شدید ؟

ممنون

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سلام عزیزم من ۲ اسفند رفتم ۶ هفته و ۲ روز بودم شنیدم خداروشکر 

بسلامتی عزیزم

منم به تاریخ پریود ۷ هفته و ۱ روز میرم سونو خدا کنه بشنوم منم

هنوز سونو نرفتم دوشنبه هفته آینده (۴ روز دیگه) اولین سونومه