2777
2789

نکنه شارژت تموم میشه یا برای طرف

برای شنود فقط در انتهای مکالمه مینویسه تماس هدایت شده

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضبط کردن صدا توی مکالمه بدون رضایت طرف مقابل قانونا جرم محسوب میشه و اجه خیلی حساس باشید میتونید شکایت کنید

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
ضبط کردن صدا توی مکالمه بدون رضایت طرف مقابل قانونا جرم محسوب میشه و اجه خیلی حساس باشید میتونید شکا ...

گوشیم دست هیچکس نبوده یعنی میشه بدون دسترسی به گوشیم این کار کنن؟؟

الان تمام گوشی ها ضبط صدا داره گوشی منم حین تماس علامت میکروفون داره میتونی فعال کنی صدا رو ضبط کنه اما فکر نکنم به انگلیسی چیزی بگه 

به گمونم شارژت داشته تموم میشده بهت یادآوری کرده

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
گوشیم دست هیچکس نبوده یعنی میشه بدون دسترسی به گوشیم این کار کنن؟؟

نه اونی که بهش زنگ زدید میتونه تو تنظیمات ی گزینه فعال کنه ک مکالمه ظبط شه

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
یعنی صدام ضبط نمیشه

فکر نکنم ولی اگه دل نگرانی یه سر به موبایل فروشی بزن و جریان رو بگو اگه گفتن گوشیت شنود هستی باید بری کلانتری قسمت پلیس فتا بدی گوشیتو از حالت شنود دربیارن اگه شنود گذاشته باشه کسی جرمه و جرمش هم سنگینه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خب مکالمه من خودش ضبط میشه دیگه؟؟ یا همه مکالمه های من؟؟

بستگی داره ب اون شخص

مثلا شما ب من زنگ میزنی، منم این قابلیت رو روی گوشیم فعال میکنم

هر دفعه ک شما با من تماس بگیرید، اون مکالمه رو گوشیم ضبط میشه، تا وقتی که این قابلیت رو بردارم