2777
2789

مامانم صبحانه شام نمیده من که درست کنم همه با من میخورن

مجبورم همش تخم مرغ بخورم چون پشت کنکوری ام وقتم نمیکنه اشپزی کنم 

به نظرتون برا بدنم مضرهههه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیادش برای کبد ضرر داره. خب چیزای دیگه درست کن .

نون پنیر ، کره مربا ، ارده شیره ، عدسی ، تن ماهی 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

من خرما با نون 😄

به به 😍

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اره سعی کن متنوع بخوری فقط یه مدل غذا بخوری خدای نکرده مریض میشی اگه وقت نداری غذا بذاری صبحونه بخر مثلا

ارده شیره کره بادام زمینی شکلات صبحانه پنیر سبزی و... 

اینطوری تنوع بده وقتی گرسنه ای مثلا نون و عسل پنیر و سبزی اینا هم زود اماده میشن و سالمن تخم مرغ هم روزی یدونه ابپز خوبه یا هفته ای سه چهار بار

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خوشبحالت من نمیتونم بخورم متنفرممم 

امشب تخم مرغ درست کرده بود نخوردم😑😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤