2777
2789
عنوان

فیزیک مهدی باباخانی چطوره ؟

1740 بازدید | 17 پست

بچه های نی نی سایت 

کلاس فیزیک باباخانی اگه رفتید نظر بدهید لطفا؟

تعداد رای : 26
نظرسنجی
عالی
21
80%
متوسط
4
15%
ضعیف
1
3%

سلام عزیزم من سالها از درس دور بودم و از فیزیک خیلی خوشم نمی اومد

ببین باباخانی دقیقا چیزیو سر کلاسش درس میده که کنکور میخواد اگه دنبال موفقیتی باباخانی ببین .فوق العادست و سوالهای جزوه اش واقعا هر سال توی کنکور میاد

من فیزیک باباخانی ثبت نام کردم.ببین تا الان بد نبوده ها ولی سطحش بالاست البته اینم بگم معلم واقعا دلسوزیه کلا خوب میگه آدم خوب متوجه میشه و میتونه تست بزنه بهد کلاسش این خیلی روحیه میده به آدم  هر چند هفته یکبار هم یک جلسه جدا هم برای خیلی قوی ها میزاره تست های سخت حل میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند سال پیش باهاش داشتم و اولین معلم فیزیکیه که باهاش میفهمیدم اونم من که با بچه درس میخوندم واقا دیگه هیچ معلمی اوکی نبود گفتم فیزیک باباخانی رو رو هم امتحان کنم  واقعا درس رو درست حسابی و مفهومی میفهمیدم برای اولین بار 

توی کلاسش خیلی شوخی میکرد و با شوخی و خنده چیزهای سخت رو باحال درس میداد

سلام   باباخانی من فیزیک داشتم کلاس باهاش.ببین اکثرا مفهومی و عمیق میگه ولی یه سری روشهای باحال هم داره  که تکنیک هم میگه و ماله خودشه  روش هاش جای تا حالا ندیده بودم

ولی یه جلسه از کلاسش رو ببین  حتما به نظرم واقعا آدم جذب میشه و علاقه مند

امسال دارم فیزیک با باباخانی تا الان اوکی هستم   من اول کلاسهاشو میبینم و بعد فقط جزوه‌هاشو میخونم  بعدش راحت میرم سوالهای نشر الگو رو میزنم اکثرشو

بچه های پارسالش میگفتن سوالهای کنکور همش داخل جزوه اش بوده و خوب زدن اینم بگم که خداییش تستها رو رو خیلی خوب چیده توی جزوه،تا الان تمام آزمونهای قلمچی رو حدود 70 زدم  امیدورام کنکورهم خوب بزنم بعد از کنکور میام باز میگم چطور بود