یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا برعکس خدا فقط خدای آدمای بده ندیدم تو زندگی یه آدم خوب خدایی وجود داشته باشه ..حداقل واسه من اینطور بوده بدترین سرنوشت از آن منه با اینکه هیچوقت آدم بدی نبودم ولی خدایی تو زندگیم ندیدم🙂
دیدی تا حالا خدا واسه آدمهای ک ب چشم تو خوب نیستن،خیلی خوب خداییی کرده و برا تو فقط داره نگاه میکنه ...
عزیزم امام رضا گفتن خداوند نزد گمان بنده اش هست یعنی هر طور راجبه خدا فکر کنی با تو همون طور رفتار میکنه . پروفسور یواخیم نیکلاس اگه گوگل سرچ کنی میاد یا کسایی که روح از بدنشون جدا شده و دوباره برگشته مصاحبه کرده همشون گفتن نوری رو دیدن و ازش پرسیدن تو چی هستی اون نور یا منبع انرژی گفته تو میخوای من وی باشم من همون میشم البته توضیحش کامل تره من خلاصه گفتم .
آدمای خوب مقربان درگاه خداوند هستن و با این مصیبت ها مشکلی ندارن چون رشد و تعالی شون در همین سختی هاست و مهم براشون زندگی ابدی ست و به قول امام معصوم بهشت پوشیده شده در سختی ها و بلاها و جهنم پوشیده شده در هوس ها و لذت های حرامه