2777
2789
عنوان

بنظرتون زشته؟

92 بازدید | 13 پست

یه سوالی ذهنمو درگیر کرده من وسواس فکری دارم خواهشا بی تفاوت نگذرین بهم بگین نظرتونو

من و پدرومادرم دندونامون چندتاش مشکل داشت هممون رفتیم پیش یه دندانپزشک و درست کردیم ولی خب یکم طول درمان طولانی شد چون عفونت داشت و اینا اینطوری بود ک هردفعه میرفتیم بعداز عصب کشی چون عفونت داشت پر نمیکرد برامون میگفت دارو بخورین

حدودا ۱ونیم ماهی میشه ک اینطوریه کار من تموم شد ولی هنوز درد دارم میدونم عفونتش نرفته

الان حس میکنم رفتار دکتر یه طوری شده انگار از دستمون خسته شده ولی واقعا خب ما ک دست خودمون نیست پولشم کامل پرداخت کردیم خیلی ناراحتم ازین قضیه دیگه خجالت میکشم برم پیشش رفتارشون یه طوری شده آدم حس خجالت میکنه هرچند واقعا دست خودم نیست ک عفونتش نمیره

بنظرتون چیکار کنم؟دیگه نرم پیشش؟پدرومادرم میرن همچنان ولی من دیگه خیلی خجالت میکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب کارشه  پولشو میگیره  این افکار بخاطر وسواسیه که داری وگرنه اون از خداشه  مرا ...

نمیدونم ولی من خیلی خب نگاه آدمارو میفهمم کاش هیچی نمیفهمیدم خیلی اذیت میشم همیشه‌م درست ازاب درمیاد حدسایی ک میزنم

خجالت نداره دکتر دنداناپزشکا مثه قدیم نیستن ..بی اخلاقن بیشتریاشون برنخوره به جامعه دندانپزشکی.. هر ...

بخدا اونطوری گفت چیشد دیگه این عفونت دندون شما انقدررر حس بدی گرفتم حس کردم توی دنیا فقط من اینطوریم 

نمیدونم ولی من خیلی خب نگاه آدمارو میفهمم کاش هیچی نمیفهمیدم خیلی اذیت میشم همیشه‌م درست ازاب درمیاد ...

میفهمم چی میگی منم مثل خودتم ولی سعی کن بهش فکر نکنی 

منطقی باش

تو بخاطر مشکلت باید بری دکتر و اون هم بخاطر شغلش باید وظیفشو انجام بده

به باقی چیزا بخوای فکر کنی حتی اگر افکارت درست باشه ،چیزی و تغییر نمیدی و فقط خودتو اذیت میکنی🤍

بخدا اونطوری گفت چیشد دیگه این عفونت دندون شما انقدررر حس بدی گرفتم حس کردم توی دنیا فقط من اینطوریم ...

برو درست کن ..مهم نباشه برات تو این زمونه باید بی تفاوت بود تا کارتو راه بندازن خصوصا کارای پزشکی 

این نمیدونم چرا اینطوریه من واقعا دندونم اذیتم میکنه الان میگم چطوری برم پیشش حس بدی بهم داد رفتارش ...

نمی‌خواهی باهاش زندگی کنی که عزیزم دو ساعت برو تحمل کن خوب رفتار کن تموم میشه می‌ره 

بخدا اونطوری گفت چیشد دیگه این عفونت دندون شما انقدررر حس بدی گرفتم حس کردم توی دنیا فقط من اینطوریم ...

ببین شاید با همه همینه عصبی هست خسته میشن خب 

با تو مشکلی نداره که