2777
2789
عنوان

شمع تراپی انجام بدم؟؟؟؟

67 بازدید | 7 پست

سلام دوستان شما ب شمع تراپی اعتقاد دارین؟ اگه میشه لطفا نتیجه هایی ک از شمع تراپی گرفتید رو بگید و اینکه اگه کسی رو میشناسید ک شمع تراپی رو اصولی انجام میده و خودتون از کارش نتیجه گرفتید معرفی کنید❤🙏

خوبه بد نیست

شب یلدا یه فالی تو ایرانسل من گذاشتن بیشترش حقیقت داشتتتت

و بهد شب یلدا برداشتنش کسی اسمشو نمیدونه؟؟

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

من یه جا یه طلسم گرفتم بعد الان نزدیک ۷،۸ ماهه جواب نگرفتم به زنه گفتم عزیزم هیچی نشده گفت باید شمع تراپی انجام بدی هزینه اونم بزن،بنظرم خیلی نمیاد درست باشه اگر شمع تراپی کارساز و واقعی بود باید طلسمای قبلیشم درست در میومد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=329241632]من یه جا یه طلسم گرفتم بعد الان نزدیک ۷،۸ ماهه جواب نگرفتم به زنه گفتم عزیزم هیچی نشده گفت باید شمع ...[/QUOTE طلسم برای چی؟ 

نه دیگه شمع تراپی پیشش انجام نده وقتی از طلسمش نتیجه نگرفتی

[QUOTE=329241632]من یه جا یه طلسم گرفتم بعد الان نزدیک ۷،۸ ماهه جواب نگرفتم به زنه گفتم عزیزم هیچی ن ...

آره دقیقا،ارزش نداره

حالا من واقعا نمیدونم اصلیت این داستانا جواب میده یا نه ولی وقتی آدم وسط یه مشکله انقدر سردرگمه که دنبال یه کوچیکترین راه برای درست کردن اوضاعه...

آره دقیقا،ارزش نداره حالا من واقعا نمیدونم اصلیت این داستانا جواب میده یا نه ولی وقتی آدم وسط یه مش ...

دقیقا🥺حالا من از یکی دو نفر ف. ا. ل گرفتم راضی ام ولی شمع تراپی رو نمیدونم انجام بدم یا ن