h_i_l_d_a مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 3488 عنوان وای خدا چه قدر بارداری استرس داره آخه.😭😭 181 بازدید | 10 پست امروز رفتم دکتر برام سونوی واژینال نوشت....بتام خیلی وحشتناک رفته بالا....حالا می ترسم برم نکنه چیزی باشه دست و پام یخ زده نمی دونم برم یا بمونم تا هفته ی ۸.چرا آخه برای من این جوره!! جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا.... 1402/12/02 | 18:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pastily عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9386 الان هفته چندی😍دکتر گفته برو انجام بده زودتر نترس جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
h_i_l_d_a مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 3488 الان هفته چندی😍 دکتر گفته برو انجام بده زودتر نترس امروز هفته ی ۶ تموم می شه فردا میرم تو هفته ی ۷. جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
h_i_l_d_a مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 3488 وحشتناک یعنی چقد؟ شاید چندقلوییه چرا بد به دلت میاری یعنی بالای صد هزار از اول هم بالا بود از دو برابر خیلی بیش تر بالا رفته. جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
pastily عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9386 امروز هفته ی ۶ تموم می شه فردا میرم تو هفته ی ۷. بسلامتی عزیزماولش یکم مشکله عروسه مام اولاش اذیت شد میگذره جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
delaramshirz عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 754 امروز هفته ی ۶ تموم می شه فردا میرم تو هفته ی ۷. تست بارداری بعد چند روز از رابطه نضون میده تو خونمن 23 روز بعد رابطه 5 بود یعنی دیگ منفیهیا زود زدم
h_i_l_d_a مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 3488 بسلامتی عزیزم اولش یکم مشکله عروسه مام اولاش اذیت شد میگذره سلامت باشی گلم....آره خیلی سخت می گذره....هیچ وقت فکر نمی کردم بارداری این جور بگذره. جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
h_i_l_d_a مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 3488 تست بارداری بعد چند روز از رابطه نضون میده تو خون من 23 روز بعد رابطه 5 بود یعنی دیگ منفیه یا زود ... بذار بعد موعدت بی بی چک بزن....من یه روز بعد موعد زدم،،قبلش اصلاً نزدم....تا بعد موعدت صبر کن انشالله بارداری. جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
pastily عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9386 سلامت باشی گلم....آره خیلی سخت می گذره....هیچ وقت فکر نمی کردم بارداری این جور بگذره. ولی تهش شیرینی الان عروسمون زایمون کرده ۲ هفته ای میشه وای خیلی دوسشدارم فندقو جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
h_i_l_d_a مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 3488 ولی تهش شیرینی الان عروسمون زایمون کرده ۲ هفته ای میشه وای خیلی دوسشدارم فندقو قدم نو رسیده و عمه شدنت مبارک عزیزم،،خدا حفظش کنه.😍😍🌹🌹 جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....