2777
2789

امروز رفتم دکتر برام سونوی واژینال نوشت....بتام خیلی وحشتناک رفته بالا....حالا می ترسم برم نکنه چیزی باشه دست و پام یخ زده نمی دونم برم یا بمونم تا هفته ی ۸.

چرا آخه برای من این جوره!!

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هفته چندی😍 دکتر گفته برو انجام بده زودتر نترس

امروز هفته ی ۶ تموم می شه فردا میرم تو هفته ی ۷.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
وحشتناک یعنی چقد؟ شاید چندقلوییه چرا بد به دلت میاری

یعنی بالای صد هزار از اول هم بالا بود از دو برابر خیلی بیش تر بالا رفته.

بسلامتی عزیزم اولش یکم مشکله عروسه مام اولاش اذیت شد میگذره

سلامت باشی گلم....آره خیلی سخت می گذره....هیچ وقت فکر نمی کردم بارداری این جور بگذره.

تست بارداری بعد چند روز از رابطه نضون میده تو خون من 23 روز بعد رابطه 5 بود یعنی دیگ منفیه یا زود ...

بذار بعد موعدت بی بی چک بزن....من یه روز بعد موعد زدم،،قبلش اصلاً نزدم....تا بعد موعدت صبر کن انشالله بارداری.

سلامت باشی گلم....آره خیلی سخت می گذره....هیچ وقت فکر نمی کردم بارداری این جور بگذره.

ولی تهش شیرینی الان عروسمون زایمون کرده ۲ هفته ای میشه وای خیلی دوسشدارم فندقو

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
ولی تهش شیرینی الان عروسمون زایمون کرده ۲ هفته ای میشه وای خیلی دوسشدارم فندقو

قدم نو رسیده و عمه شدنت مبارک عزیزم،،خدا حفظش کنه.😍😍🌹🌹