2777
2789
عنوان

بچه داری

130 بازدید | 18 پست

سلام

من به بچه دار شدن هیچ علاقه ایی ندارم. دوس دارم به جای بچه سگ داشته باشم  اصلا دلم برای سگهای توو خیابون میره احساس مادری دارم بهشون دوس دارم یه سگ گلدن کوچولو بخرم بزرگ کنم اما مردان اصولا ازدواج میکنن که بچه بسازن شوهر من هم مستثنی نیست. از ونگ زدن های بچه و کهنه عوض کردن و از اینک باید حتما مادر خوبی باشم از اینک مسئولیت یه ادم دیگه رو به عهده بگیرم هم متنفرم هم میترسم. اصلا یه بچه میبینم هیچ حسی  ندارم بدتر دوس دارم بچه هه توو دس پام نپلکه به زور شوهرم بچه هاای فامیلو یه دستی میکشم به سرشون که ناراحت نشن احساس میکنم با امدن بچه زندگیم قرار به پایان برسه و بدبختی شروع بشه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ما ۲۰روز تصمیم گرفتیم بچه دار شویم الان چند روزه زندگی از این ور به اونور شد با طلسم و دعا مادر ش ...

باور نمیکنم توو این دور زمونه کسی به طلسم اعتقاد داشته باشه اینا همش خرافاته صد در صد

باور نمیکنم توو این دور زمونه کسی به طلسم اعتقاد داشته باشه اینا همش خرافاته صد در صد

کاش خرافات بود دعا و طلسم زندگی ادمو خراب می‌کنه بخدا منم فک میکردم خرافاته ولی آدم حسود زندگی ادمو ازش میگیره

این باور شماست طلسمی وجود نداره اگه همسرتونو دوس دارید تلاش کنید زندگیتونو با منطق. سرو سامون بدید.& ...

من خیلی تلاش کردم دیگه نمیخامش بدرد نمیخوره بعدشم همسرم منو خیلی دوست داره با عشق ازدواج کردیم ولی خب دیگ اینجوری شد هیچکی نمیدونه کی تو زندگیش چی می‌کشه بجز خدا و خودش