2777
2789

بچه ها نسل جدید سرخ کن بدون روغن المنت پایین داره که غذارو مغز پخت میکنه و حجمشم خیلی بالاتر از سرخ کنای قدیمی هست و کلی لوازم جانبی داره که باورت نمیشه. سرخ کن کومتای که لینکش رو براتون پایین قرار میدم چون اینجانمیشه لینک گذاشت.    

فروشگاه نظری تخفیف ویژه برای عید در نظر گرفته که از دستش ندید.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ازهمین جدیدا گرفتم المنتش بالاست که پایین نداره

سرخ کن کومتای گرفتی؟ سرخ کن کومتای المنت پایین داره تو ویدیو هم نشون میده

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
همونه توستر اسمشو عوض کردن بابا

اگه حرف کسی رو قبول ندارید سرچ کنید در مورد ایرفرایر اون بخونید. تلفیق هر دو محصول هستش و نسل جدید سرخ کن بدون روغن هست

سرخ کن غذارو خشک می کنه؟ 

نسل جدید سرخ کن بدون روغن خشک نمیکنه و کامل مغز پخت میکنه، کلی ویدیو توضیحی بخش بلاگ هستش که اونارو هم میتونی ببینی.