2777
2789

حدود ۸ ماه پیش رابطه بدون دخول داشتم با نامزدم 

۴ ماه بعدش مثل خوره افتاد ب جونم ک نکنه باردارم باشم 

نتونستم منتظر آزمایش و جوابش باشم رفتم سونو شکم لگن ک همه چیو طبیعی نشون داد 

ولی من همچنان استرس داشتم و دارم

شکم دارم ک نرم و اینطوریه ک میشینم تا میخوره 

تا جایی ک یادمم بیاد پریود شدم ولی این دو پریود آخرم خونریزی کم ولی ۷ روز کامل رو داشتم 

چن روزه ک درد باسن دارم ولی امروز یهو درد واژن رو تجربه کردم ک راه میرفتم اذیت میشدم 

خیلی خیلی استرس دارم چکار کنم🥹💔

😂😂😂😂اگه حامله بودی ماه دیگه باید زایمان میکردی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  دچار وسواس فکری شدی تا میتونی تو گوگل سرچ نکن یا اینکه تاپیک بی بی چک و اینا نرو 

بعد سرگرم کن خودت رو ی مدت 

مطعن باش هیچی نیست وقتی سونو رفتی ازمایش رفتی هیچی نیست  اگر یود سونو نشون میداد

خب استرس دارم اگ باردار باشم و زایمان کنم چی😐💔

😂😂😂😂تروخدا جک نگو مگه الکیه شکمت اندازه هندونه میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

وا چته ببخشیدها من حاصل رابطه ۸ ماه پیشم داره لگد میزنه شب و روز نوبت زایمان گرفتم تو الان هنوز شک د ...

حرکاتش خیلی واضحه؟ من تو شکمم نبض داشت رفتم دکتر گفت سندروم روده س بازم استرس دارم

حرکاتش خیلی واضحه؟ من تو شکمم نبض داشت رفتم دکتر گفت سندروم روده س بازم استرس دارم

عزیزم تو ذهنت مشکل داره خیلی خیلی هم نابود میشی با این اوضاع بعدشم من بعد یکبار رابطه نه بعد حدودا ۲۰۰ بار رابطه بچه دار شدم هیچ مشکلی هم منو شوهرم نداشتیم ولی اینجور نیس در هر بار رابطه ۲۰ درصد احتمال باردار شدن هست بعدشم بچه تو سونو اندازه عدس باشع هم مشخصه و اینکه بچه الان کاااااملا واضحه انگار یه ماهی مدام داره تکون میخوره تو شکمم بنظرم درمان کن خودتو پیش روانپزشک