2777
2789
عنوان

دوباره عید شدو بدبختی من شروع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5373 بازدید | 127 پست
چی شد که قبول کرد؟

برا خودمم خیلی تعجبه اماخب هرسری بیرون میرفتیم مهمونی میرفتیم یا بحث داشتیم یامن غرغرمیکردم ک خسته شدم رو نمیشه بااین چادر لباسا بیرون برم بلاخره کوتاه اومد

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم شوهر منم گیر میده این یقش بازه این تنگه اون یکی زیادی کوتاهه هیچوقت اون چیزی ک دلم خاستو نپوشیدم تا وقتی مجرد بودم بابام حالا شوهرم 

بدترین قسمتش اینه خودش تهران زندگی میکرده و هرکسی ک دورش بوده آزاده آزاد اونوقت منو گیر اورده

حالا چکار کنیم؟

شوهر منم اینجوری بود امسال راحت تر شدم ولی بازم گیر میده عادت ندارم مثلا مانتو کوتاه می‌پوشم ولی شلوار مام استایل یکم خم  میشم خودشو می‌کشه، من خودمم قبلا محجبه مانتویی بودم ولی بعداز اتفاقاتی دیگه اعتقاد به حجاب ندارم

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂