2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفره هفت سین میوه شیرینی اجیل وخریدهای تزیین شده (لباس و کیف و کفش)و طلا

میتونی سرچ کنی نمونه هاشو ببینی 

گوشت و مرع و برنج خام رو من تونی نی سایت شنیدم توعیدی میذارن ولی خودم تو اطرافیان ندیدم شاید رسم مناطق خاصی باشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ما رسم طلا داریم و شیرینی و میوه و آجیل و لباس چند تکه.....اما خانواده شوهرم به جز اینا رسم سفره هفت سین بردن برای عروس رو هم دارن که برای من آوردن سفره هفت سین 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

بستگی به شرایطی مالی داره...

میوه و شیرینی و آجیل و شکلات و سبزه و یه هفت سین کوچیک ک هست حتما

هدیه هم بسته به شرايط مالی میتونه لباس و طلا باشه

برای من مانتو و روسری و کفش گرفت پدر شوهرم

شوهرمم یه تکپوش طلا گرفت 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

باید برات بیارن یا شما ببرید برای عروستون؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹