2777
2789
عنوان

بیاین اسم پسرونه بگین

91 بازدید | 11 پست

عمم امروز زایمان میکنه

بچه پسره هنوز براش اسم انتخاب نکرده هر کس داره یه اسمی پیشنهاد میده بیاین اسم بگین منم یکی انتخاب کنم برم پیشنهاد بدم

اسم پسر واقعا انتخاب کردنش سخته اسمی میخوام که زیاد قدیمی نباشه و قشنگ هم باشه...

آرش ب ذهنم رسید

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عرشیا یاسین 

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جونم🥹

هیچ معیاری نداری؟

مثلا اینکه ترکی باشه فارسی باشه کوردی باشه؟

یا معنی خاصی توی ذهنت نیست؟

من آیهان هم دوست دارم

نیکبد هم معنیش قشنگه یعنی فرشته نیکی و خوبی ها

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

فرهان و 

رهام  دوست میدارم 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
ای جونم🥹 هیچ معیاری نداری؟ مثلا اینکه ترکی باشه فارسی باشه کوردی باشه؟ یا معنی خاصی توی ذهنت نیس ...

نه عزیزم فقط قشنگ باشه و ترجیحا عربی هم نباشه

آیهان هم قشنگه ممنونم بهش فکر میکنم..  

نه عزیزم فقط قشنگ باشه و ترجیحا عربی هم نباشه آیهان هم قشنگه ممنونم بهش فکر میکنم..    

قربونت بشم❤️

حالا بازم اسمی به ذهنم اومد بهت میگم

سایت نام نیکو هم خیلی خوبه واسه اسم انتخاب کردن

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️