2777
2789

تو این سایت مرد ستیزی و زنان علیه مردان زیاد دیدم! که کاری بهش ندارم اما واقعیت رو کتمان نکنیم! خانوما وقتی یه مرد واقعی وارد زندگی شون میشه خیلی شاد ترن، اعتماد به نفس شون بالاتره ، بیشتر به خودشون میرسن، کاراشونو با انگیزه بیشتری انجام میدن، اتاقشون تمیز تره و...

مگه غیر اینه؟ اکثریت خانوما به توجه و مورد پسند واقع شدن توسط یک مرد نیاز دارن ( نه هر مردی) اگه یه مرد واقعی تو زندگی تونه قدرشو بدونید!☘️

نظرتون چیه ؟

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نظرم اینه از طرف همه حرف نزن. در ضمن تو این سایت بیشتر زنان علیه زنان دیدم تا زنان علیه مردان

کلا علیه کسی بودن رو قبول ندارم

دفاع از حق و حقوق درسته ولی ستیز و دعوا نه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

نظرم اینه از طرف همه حرف نزن. در ضمن تو این سایت بیشتر زنان علیه زنان دیدم تا زنان علیه مردان

زیبا کافی مطمئن 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

خب رابطه سالم و شاد معلومه خوبه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بنظرم مرد و زن نداره

هر کسی وقتی یه آدم مناسبت تو زندگیش داشته باشه اعتماد بنفس و انگیزش بیشتره

خودم حس میکنم خیلی از قبل حالم بهتره واقعا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نظرم اینه بالاخره همونجوری ک باعث تغییرات مثبت میشن میتونن گند بزنن ب زندگیت 

تمام

آدم خوبم کم هست شایدم نباشه تو این جامعه 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

اینجا و همه جا زن ستیزی هست فقط .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

لایک پلیززززز

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه