2777
2789
عنوان

چه غم بزرگیه ...

338 بازدید | 11 پست

وقتی نزدیک ترین دوستت مهاجرت میکنه 

هی باید بهش بگی تو میتونی تو موفق میشی .. و ابنجا خودت خون خونت بخوره .. که دیگه پیشت نیست .. نمیتونی لمسش کنی ...

نه مهر فسون نه ماه جادو کرد/نفرین به سفر که هر چه کرد او کرد 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

دوستی که ۱۶ سال با هم بودیم دیروز از پیش رفت درکت میکنم خیلی سخته 

عزیزم 

ما هم از سال ۸۶ دوستیم.. دانشگاه سر کار با هم بودیم... خودم راهیش کردم بره .. نمیدوستم اینقدر سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدما همیشه تنهان هیچکس موندنی نیس حتی خانواده خود آدم دوست که دیگه هیچی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آدما همیشه تنهان هیچکس موندنی نیس حتی خانواده خود آدم دوست که دیگه هیچی

تا حالا این حقیقت اینقدر محکم نخورده بود تو صورتم ... درست میگین

تا حالا این حقیقت اینقدر محکم نخورده بود تو صورتم ... درست میگین

آدما به سرعت عادت میکنن یه چن مدت دیگه این وابستگیتون کمتر میشه بهش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

عزیزم  ما هم از سال ۸۶ دوستیم.. دانشگاه سر کار با هم بودیم... خودم راهیش کردم بره .. نمیدوس ...

سلام رفیق قدیمی

اخ که چقدر خوبه وقتی به علت زدن کتکی مفصل به فرزندان و تنبیه اعصابت خرده یاد رفیق قدیمیت بیفتی

سلام ؛وقتتون بخير

تو تاپيك من خودم رو دوست دارم با كاربرى تون آشما شدم

يك سوال برام پيش آمده اگه جواب بديد ممنون ميشم

بانو آرتيميس و خيلى از كاربرها به عنوان يك سياست موفق اين توصيه رو كردن

به همسرتون "نه" نگيد فقط بگيد. "چشم " و كار خودتون رو بكنيد 

اين جمله يعنى چى ؟ به شخصه حتى در مسائل پيش پا افتاده اگر كسى اينطور با من رفتار كنه حس خوبى ندارم

اگر کسی رو به عنوان دوست نزدیک محسوب می‌کردم؛ قطعا دسترسی داشتن بهش تو انتخاب محل زندگی‌ام لحاظ می‌شد.

و کسی که بدون اضطرار و برای منافع شخصی به یک باره سطح  ارتباطش رو باهام  نازل می‌کنه؛ دوست نزدیک به حسابش نمی‌آرم.

منم دوستم ۱۱ساله رفته واسه موفقیتش رفت پیشرفت واسشون باید آرزوی موفقیت کنیم براشون همین کاری نمیشه کرد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم