2777
2789

چند روز پیش من به یه نفر که خیلی رودرواسی دارم یه حرفی زدم بعد ناراحت شد منم اون حرفو واقعا زده بودم بعد طرف هم پسر بود 

وای من گفتم که تو واقعا با بقیه برام فرق داریو معذرت میخوام بعد چون یه چند نفر دیگه ام بودن گفتم من اصلا معذرت خواهی نمی کنم خصوصا اگه پسر باشه تو فرق داری فقط بخاطر اینکه جمش کنم

وایی من دارم از استرس میمیرم اگر خانواد بفهمن چی ۳ روز گذشته من خوابو خوراک ندارم میترسم...از استرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادت چرا بفهمن؟

چونکه میشناسه بابام و مامانم رو و دو نفر دیگه ام بودن

که من یا اینکه گذشته نمیدونم چرا اینقدر استرس دارم 

میدونی اخه اونقدر نزدیک نبودم بهش 

و خب نمیدونم چرا استرس دارم

بابا رواین موضوع حساسه و من دارم دق میکنم😢

استرس بابت چیه الان چون بهش گفتی تو‌فرق داری که ازت معذرت خواستم ناراحتی؟؟؟؟

چونکه میشناسه بابام و مامانم رو و دو نفر دیگه ام بودن

که من یا اینکه گذشته نمیدونم چرا اینقدر استرس دارم 

میدونی اخه اونقدر نزدیک نبودم بهش 

و خب نمیدونم چرا استرس دارم

بابا رواین موضوع حساسه و من دارم دق میکنم😢

اره یعنی هر چند ماه یه بار اما باباش هر روز بابامو میبینه وای من دارم میمیرم بدمیشه؟

نههه نمیگه برا چی باید ب پدرش بگه و پدرشم هم به بابای شما( براش احترام و ارزش قایل بودی به هردلیلی ممکنه اصلا)