2777
2789
عنوان

گاهی دوست داشتم به عقب برگردم اون خاستگاری قبول نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 23 پست
به هر حال  الان پای بچه وسط هست زدن این حرفا سودی نداره جز اینکه عمری دل چرکین زندگی کنی  ...

تا دلگرم میشم یه جای کارش میلنگه خیلی سعی کردم بیخیال باشم اما خرابش میکنه امیدوارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا دلگرم میشم یه جای کارش میلنگه خیلی سعی کردم بیخیال باشم اما خرابش میکنه امیدوارم

دید منفی نداشته باش اونم خامه صدتا که زندگی مشترک نداشته 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بعد از یکی دوسال بس نیست بنظرت؟

دوسال اول زندگی مشترک اوج مشکلات متاهلی هست برو مطلب بخون ازش 

روانشناس های مربوطه میگن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دوسال اول زندگی مشترک اوج مشکلات متاهلی هست برو مطلب بخون ازش  روانشناس های مربوطه میگن

۳۱ سالشه بیشتر از اینا ازش انتظار میره خیر سرش یه زندگی دستش بوده تمام زندگی پدر مادر خواهر برادرا

۳۱ سالشه بیشتر از اینا ازش انتظار میره خیر سرش یه زندگی دستش بوده تمام زندگی پدر مادر خواهر برادرا

به نظرم ربطی نداره 

رفتاری که ادم با خواهر میکنه با زن فرق داره 

تازه پا به سنی که مردها یکم پخته میشن گذاشته 

ببین عزیزم الان شما صبح تا شب بشین خود خوری  کن چی میشه ؟هیچی 

میخواهی طلاق بگیری چی !؟ 

اگه نمیخواهی طلاق بگیری پس نشین هی مرور نکن پر و پال نده تو ذهنت به بچه فکر کن به روزهای قشنگی که میاد یکمم همین جوری که هست بپذیرش به جایی بر نمیخوره با مهربونی بهش باد بده رفتار درست چیه بگو بابا شدی باید مراقب باشیم بچه باد میکیره اینجوری باش