2777
2789
عنوان

راهنمایی هتل یا سوئیت مشهد

110 بازدید | 6 پست

سلام دوستان هفته آینده قراره بریم مشهد 

یعنی شنبه۱۲    اسفند مشهدیم برای سه شب

هتل یا سوئیت نزدیک حرم میخواستم که قیمتش مناسب باشه 

اطلاع دارید قیمتا الان چطوره 

هتلایی ک شامو نهارم دارن چه قیمتن؟کسی تازگیاره رفته اخه خودم خیلی ساله نرفتم

..درضمن میدونید هوا الان اونجاچطوره

اخه بجه کوچیک دارم لازمه لباسای گرم زیاد ببرم؟اخه خودمون جنوبیم اینجابهاریه

لباس گرم حتما بیار ... 

هتل مختلف و قیمت مخاتاف

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘

هوا که دم عیده سرده حتما کلاه و لباس گرم برای بچه ات بردار. از جنوب خیلی سرد تره. 

سویت هم تابستون اطراف طبرسی تا شبی 700میشد پیدا کنی الان نمیدونم. ولی رفتی بگیری قشنگ چک کن تمیز باشه و اینکه شعله گازش اوکی باشه ما ی جا گرفتیم گازش اندازه برنج دم کنی بیشتر نمیشد دیگه. 

شام و ناهار هم دیگه از پرسی 180به بالاس توی هتلای معمولی. 

ما بیشتر پلو رو با پلوپز دم میدادیم خورشتی از بیرون بر ها میخریدیم. 

همتا اسم خـودمه♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطراف حرم سوییت آپارتمان هست قیمت مناسب همه امکانات رو داره،ولی فک کنم غذا رو باید بیرون بخوری.

هتلها قیمت ها مختلفه.

اقوام فرهنگی داشته باشی ،خانه معلم هست تو شهرهای بزرگ تقریبا شبیه هتل هست و امکانات خوبی داره.دیگه اومدی مسافرت باید خرج کنی اگه بیای ب آشپزی خوب،دیگه مسافرت با خونه فرقی نمیکنه

خوش بحالت جای گرمی بابا خراسان سوزه،شاید شانس بیاری بیای برف رو هم ببینی.

اطراف حرم سوییت آپارتمان هست قیمت مناسب همه امکانات رو داره،ولی فک کنم غذا رو باید بیرون بخوری. هتل ...

درسته مرسی گلم نه فرهنگی نداریم..گرما هم سخته ما که برف ندیده ایم کاش شانس بیاریم ببینیم😍

درسته مرسی گلم نه فرهنگی نداریم..گرما هم سخته ما که برف ندیده ایم کاش شانس بیاریم ببینیم😍

من عاشق گرما هستم،من الان لباس گرم زیر پتو کنار بخاری،ولی اومدیم سفر اون سمت واقعا حس کردم استخون هام گرم شد خوش بحالتون.برفم میبینی انشالله